""
""

Hlađenje usijanih glava: Lazoviću i Kneževiću po dva meča pauze (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | čet. 20.03.14. | 15:25

Komisija za žalbe odbila prigovor Partizana, pa će Nikola Ninković pauzirati predviđena četiri meča

Zbog tuče na Vračaru, napadač Partizana Danko Lazović i štoper Rada Srđa Knežević kažnjeni su po dve utakmice zabrane igranja! Tako je odlučila Disciplinska komisija Fudbalskog saveza Srbije, na današnjem sastanku kojim je predsedavao Slobodan Pajović.

To znači da će Lazović osim utakmice sa Slobodom u Subotu morati da propusti i gostovanje crno-belih OFK Beogradu u narednom kolu, dok Knežević neće moći da konkuriše za sastav Građevinara na vezanim gostovanjima Radničkom u Kragujevcu i Erama u Užicu.  

Izabrane vesti

Incident između Lazovića i Kneževića dogodio se posle trećeg gola Partizana na susretu minulog kola (4:2), kad su nasrnuli jedan na drugog, pa će zbog tog gesta morati da „hlađenje“.

Danas je zasedala i Komisija za žalbe Fudbalskog saveza Srbije koja je odbila prigovor Partizana povodom "slučaja Nikola Ninković''. Crno-beli su se žalili smatrajući da su četiri meča kazne zbog isključenja njihovog fudbalera na meču sa niškim Radničkim visoka kazna, ali je zahtev za umenjenjem suspenzije odbačen, pa će mladi vezista posle Radničkog iz Kragujevca i Rada propustiti i mečeve sa Slobodom i OFK Beogradom, pa će na raspolaganju Marku Nikoliću biti tek za derbi sa Vojvodinom.

(FOTO: MN Press) 


tagovi

Srđa KneževićSuperligaSrbijaRadFK PartizanDisciplinska komisija FSSDanko Lazović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara