"Deni Blind"
"Deni Blind"

Holandija u rasulu, Blind ne da ostavku!

Vreme čitanja: 1min | ned. 06.09.15. | 21:36

“Nije mi kroz glavu prošla ideja o ostavci ni u jednom trenutku tokom utakmice”, ističe selektor Oranja

Deni Blind

Selektor Holandije Deni Blind nema nameru da podnese ostavku nakon večerašnjeg poraza od Turske (0:3), koji je Oranje doveo na rub eliminacije iz kvalifikacija za Evropsko prvenstvo u Francuskoj.

Izabrane vesti

Trijumf Češke nad Letonijom definitivno je odneo Holanđanima prve dve pozicije u grupi, pa im je sada ostala samo teorija da nekako mogu da se domognu baraža. 

Blind je zamenio na klupi Gusa Hidinka početkom jula, a na konkretno pitanje da li planira da preuzme odgovornost i podnese ostavku, pružio je zanimljiv odgovor.
“Nije mi kroz glavu prošla takva ideja ni u jednom trenutku tokom utakmice. Napravili smo greške, posebno u uvodnom delu meča, ali nismo igrali loše. Mislim da smo bili bolji od Turske i da smo imali više prilika od njih”, istakao je nerealni selektor Holandije. 

Prve dve pozicije koje direktno vode u Francuku nedostižne su za Holanđane, ostala im je još samo nada da bi, nekako, mogli do pozicije broj tri i prolaska u baraž, pod uslovom da Turska ne osvoji više od tri boda u poslednja dva kola.

(FOTO: Action Images) 


tagovi

Turskakvalifikacije za Evropsko prvenstvo 2016HolandijaDeni Blind

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara