""
""

Hoselu na medicinskim pregledima u Njukaslu - kako će izgledati domino-efekat?

Vreme čitanja: 1min | pon. 14.08.17. | 16:22

To bi moglo da znači da bi Hese Rodrigez trebalo da pređe u Stouk

Poslednje informacije sa Ostrva kažu da je napadač Stouka Hoselu na medicinskim pregledima u Njukaslu i da bi uskoro trebalo da postane novi špic Svraka. Kako javlja Skaj Sport, visina transfera trebalo bi da bude oko 5.500.000 evra.

On je već dugo želja Njukasla i Rafa Benitez će verovatno biti zadovoljan ovim transferom. Inače, radi se o napadaču koji je u karijeri igrao za Seltu, Real Madrid, Hofenhajm, Ajntraht, Hanover, Stouk a prošlu sezonu je proveo na pozajmici u Deportivu iz La Korunje gde je igrao 20 mečeva i dao pet golova.

Izabrane vesti

E sada, kako mnogi transferi na pijaci vuku jedan drugi, tako bi i ovaj mogao da "povuče" Hesea Rodrigeza u Stouk.

Naime, brojni engleski mediji pišu da je to praktično gotov posao i da će Hese stići na pozajmicu do kraja sezone. Čak i da je Hese bio u trening centru i da se čeka samo ozvaničenje posla.

Takođe, dolazak Hoselua u Njukasl koji je napadač visok 192 centimetra mogao bi da znači i domino-efekat za srpskog napadača Aleksandra Mitrovića.

U Njukasl stiže napadač njegove konstitucije, Dvajt Gejl ima prednost u napadu Svraka, a na prvoj utakmici Premijer lige u kojoj je Njukasl poražen od Totenhema (0:2) prvi napadač reprezentacije Srbije nije dobio šansu da pokaže šta zna.

Možda je ovo znak da bi Mitar mogao van Sent Džejms Parka?

(FOTO: Action images)


tagovi

EngleskaEvropaHoseluPremijer ligaStouk

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara