""
""

Humanitarni tiket u podne: Dejan Stanković kaže da pehar ostaje u Francuskoj! Veruje u Kairat i Geteborg

Vreme čitanja: 2min | ned. 10.07.16. | 11:02

Evenutalni dobitak legendarni as će proslediti fondaciji „Podrži život“

Tako to radi MOZZART! Za veliko finale ekskluzivni sagovornik. Jedan od najtrofejnijih igrača u istoriji našeg fudbala i rekorder po broju igara za nacionalni tim Dejan Stanković pokušaće da ponovi dostignuće Marije Sekulović, Čabe Silađija, Saše Ozma i Slavoljuba Srnića... Zvezdin prvotimac je juče uspeo da pogodi humanitarni tiket i donira novac fondaciji „Podrži život.

MOZZART KVOTE ZA DUEL FRANCUSKE I PORTUGALA

Izabrane vesti

Humanitarnu akciju kompanije MOZZARTpodržao je i Dejan Stanković. On je ubeđen da će domaćin ovogodišnjeg Prvenstva Evrope večeras preigrliti pehar.

„Portugal je uradio veliku stvar. Odigrali su takmičarski turnir, jedva izašli iz grupe, ali su pokazali snagu kad je to bilo potrebno. Međutim, prednost dajem Francuskoj. Gali su sposobni da se nose sa pritiskom tako da sam ubeđen da će slaviti kao protiv Nemačke. Uostalom, Francuska je poznata kao ekipa koja osvaja velike turnire čiji je domaćin“, poručio je Dejan Stanković.

MOZZART KVOTE ZA DUEL KAIRATA I TOBOLA

Zna nekadašnji član Intera , Lacija i Crvene zvezde da će sve oči fudbalske Evrope biti uprte ka Parizu. Naravno, morao je da oplemeni tiket i drugim mečevima koji su danas na programu. Za njega je fiks dana – Kairat.
„Koliko sam uspeo da vidim Kairat igra u odličnoj formi u poslednje vreme. Lako su iz Evrope izbacili albanskog predstavnika. Očekujem da nastave pobednički niz. Isto tako očekujem da Helsinki, Geteborg i Old Grenland opravdaju ulogu favorita“, dodao je Dejan Stanković.

Stanković je odlučio da potencijalni dobitak donira fondaciji „Podrži život“.


tagovi

Srbijahumanitarni tiketEvropaeuro 2016Dejan Stanković

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara