""
""

Humanitarni tiket u podne: Dragoslav Stepanović tipuje za NURDOR

Vreme čitanja: 3min | sub. 25.03.17. | 12:00

Stepi očekuje golove na utakmici koju igra selekcija Francuske

I ove subote, kao i svakog dana, kompanija MOZZART priređuje jedinu originalnu dobrotvornu akciju „Humanitarni tiket u podne“. MOZZART odobrava ulog od 10.000 dinara za sastavljanje plemenitog listića, a naši gosti, dobrotvorni kladioci, pokušavaju da, uz malo sportske sreće, uvećaju početnu sumu. Ukoliko dobrotvorni tiket bude dobitan MOZZART tu sumu uplaćuje u humanitarne svrhe onima kojima je pomoć preko potrebna.

Izabrane vesti

Juče je gitaristi YU grupe Petru Jeliću nedostajao samo jedan gol na utakmici Hrvatska - Ukrajina pa da velikim dobitkom obraduje dečju kliniku u Tiršovoj. Ali, nema predaje, idemo dalje do novog dobitka... 

Danas će naš gost, uz pomoć MOZZARTA, pokušati da obraduje roditelje čija su deca obolela od karcinoma, a po želji Dragoslava Stepanovića, potencijalni dobitak, doniraće se NURDOR-u.

Stepi, bivši jugoslovenski fudbaler, kasnije i uspešan trener obradovao se našem pozivu da tipuje baš u subotu jer je na raspolaganju imao kvalifikacione utakmice za Mundijal. Nije hteo da izbegne ni manje interesantne susrete pa smo u humanitarno tipovanje krenuli od meča ANDORA - FARSKA OSTRVA. Andora je tokom kvalifikacija dala samo jedan pogodak i ubedljivo je poslednja u grupi. Farani imaju četiri boda, po pobedu i remi. Dve ekipe se nisu sastajale.
„Odigraću na golove, 2+“, kaže za MOZZART Sport Dragoslav Stepanović.

PREPIŠI STEPIJEV TIKET

Igračku karijeru naš gost gradio je u OFK Beogradu, Zvezdi, Ajntrahtu, Mančester Sitiju… a za našu nacionalnu reprezentaciju odigrao 34 utakmice. Kao sledeći par odabrao je meč ŠVEDSKA - BELORUSIJA. U Grupi A Šveđani imaju sedam poena, iza su Francuske i Holandije. Gosti imaju dva nerešena ishoda u grupi, uspeh je remi sa Francuskom. Šveđani su tri puta slavili nad Belorusijom.
„Opet igram na golove, 2+.“

Dragoslav, koji je kao trener najviše radio u Nemačkoj, predvodio je Ajntraht Frankfurt, Bajer Leverkuzen, Kikers… okušao se i sa utakmicom ŠVAJCARSKA - LETONIJA. Domaći su bez poraza, na čelu su Grupe B ispred Portugalije. Letonija ima jedan trijumf. Švajcarci su u seriji od devet utakmica bez poraza. Međusobni odnos je 1-1-0.
„Igram duplu šansu sa golovima, 1X&2+.“

Trener koji je predvodio i Bilbao, AEK, Gvangdžou... na dobrotvornom MOZZARTOVOM tiketu našao je mesto za duel BELGIJA - GRČKA. Dve vodeće selekcije u Grupi H. Grci imaju deficit od dva boda. Belgija je u seriji od pet utakmica bez poraza. Statistika je na strani domaćih 2-2-1.
„I opet pokušavam s golovima, 2+.“

Stepi se pre nekoliko sezona vratio u srpski fudbal gde je predvodio Čukarički, niški Radnički i Vojvodinu. Rado je na našem humanitarcu našao mesto i za meč BUGARSKA - HOLANDIJA. Gosti imaju samo bod više od domaćih. Bugari se nisu proslavili protiv Francuske i Švedske. Statistika je ujednačena 2-2-2.
„Pokušaću s duplom šansom i golovima, X2&2+.“

Naš današnji humanitarni kladilac na tiketu je našao mesto za duel LUKSEMBURG - FRANCUSKA odnosno PORTUGALIJA - MAĐARSKA.
„U Luksemburgu igram 3+, a u Portugaliji 2+“, zaključio je Stepi koji će eventualni dobitak proslediti NURDOR-u.

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Sub 18:00 6750 KSPEV Sweden - Belarus ug 2+ 1,35
Sub 18:00 6752 KSPEV Andorra - Faroe I. ug 2+ 1,43
Sub 18:00 6753 KSPEV Switzerland - Latvia kmb 1X&2+ 1,15
Sub 20:45 6751 KSPEV Bulgaria - Netherlands kmb X2&2+ 1,37
Sub 20:45 6756 KSPEV Luxembourg - France ug 3+ 1,25
Sub 20:45 6757 KSPEV Portugal - Hungary ug 2+ 1,25
Sub 20:45 6758 KSPEV Belgium - Greece ug 2+ 1,23

* Prikazane kvote bile su aktuelne u trenutku kada je učesnik sastavljao tiket i podložne su promenama

Piše: Đurđe Mečanin


tagovi

Dragoslav StepanovićEvropahumanitarni tiketSrbija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara