"humanitarni tiket Raška Katića - prvi put sa ulogom od 10.000!"
"humanitarni tiket Raška Katića - prvi put sa ulogom od 10.000!"

Humanitarni tiket u podne: Podižemo ulog, gađamo sa 10.000!

Vreme čitanja: 1min | pet. 05.08.16. | 11:31

Današnji gost naše rubrike - Raško Katić

humanitarni tiket Raška Katića - prvi put sa ulogom od 10.000!Redom Marija Sekulović, Čaba Silađi, Saša Ozmo, Slavoljub Srnić i Stefan Birčević za ukupno 155.853 dinara prikupljena za nešto manje od dva meseca otkako smo pokrenuli malu dobrotvornu akciju "Humanitarni tiket". Vreme je da povećamo ulog. Od danas, MOZZART kompanija će svaki tiket donirati ne sa 3.000, već sa 10.000 dinara!

Jasna vam je ideja - pomoći onima kojima je najpotrebnije, a značajno veći ulog će za posledicu svakako imati i značajno veći dobitak.

Izabrane vesti

Nadamo se, već od Raška Katića. Našem proslavljenom košarkašu pripala je čast da započne ovaj novi ciklus u životu "Humanitarnog tiketa". A on se rađa sa utakmicama Trumse - Olesund, Radnički Niš - Rad, Fulam - Njukasl na premijeri Čempionšipa, te Ostende - Klub Briž u Belgiji u kojoj Katić kao igrač Odeneza i zarađuje za novac.
"Nešto me vuče da odigram na golove i to na više od tri. Igram 3+", kaže Katić, koji je eventualni dobitak namenio kao donaciju dečijem odeljenju KBC-a u Kragujevcu.

Pogodi li, ovih 10.000 dinara će se pretvoriti u 97.104. Bilo bi lepo…


tagovi

Raško Katićmeđunarodni fudbalhumanitarni tiket

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara