Humanitarni tiket u podne: Radovan Đoković tipuje za lečenje devojčice Jovane Čutović

Vreme čitanja: 4min | uto. 29.12.20. | 11:38

Pet slobodnih kladioničkih bacanja, bek tima Marka Marinovića pretvara u kvotu 17,18

Bek čačanskog Borca srodio se s gradom na Moravi, postao ne samo neizostavna komponenta tima Marka Marinovića, već i ljubimac grada košarke. E, to zaista nije lako! Veruju Radovanu Đokoviću košakarkaški znalci na ABA parketu, pa zašto da mu ne poverimimo i slobodna bacanja u posebnom, decembarskom režimu sigurnih dobitaka kojima MOZZART zatvara još jednu godinu plemenih tipovanja.

Elem, pitali smo Radovana Đokovića na koju adresu će uputiti potencijalnu dobitnu sumu, nadamo se i dosta više od zagarantovanih 10.000 dinara. On nam je sasvim jednostavnim tonom poručio:” Neka novac bude uplaćen za lečenje devojčice Jovane Čutović iz Čačka posredstvom Fondacije “Budi human”. Nadam se da će tiket doći u ponom iznosu”

Izabrane vesti

Podrška beku Borca stigla je smesta, a on je na prvom paru odabrao da odigra tip na utakmicu SEVILJA – VILJAREAL. Biće napeto, možda i porilično neugodno Viljarealu koga u poslednjih pet kola prati četvorostruka X tradicija. Dobili su samo Osasunu, a sada će na noge Sevilji koja ima tri boda manje i pobedu nad Valensijom u proteklom kolu. Tradicija para kaže da je natri pd poslednjih pet mečeva para sve završavano remi ishodima, a pošto su i sada efektivne snage rivala izjednačene, moguće je svašta.

„Igram na GG tip“, rekao je Radovan Đoković, koji se kraljicom igara zarazio još osnovnoj školi. Potom se učlanio u KK Zmaj, da bi u Mega Bemaksu proveo čak šest godina. Usledila je dobra sezona u OKK Beogradu koja ga je preporučila da Superligu, FMP, a zatim Borac koji ove sezone na ponos matičnog grada igra u ABA ligi. 

Raša je bio nestrpljiv, pa na sledećem paru bira susret SAUTEMPTON – VEST HEM. Po dva remija i poraza s poslednje tri utakmice imaju i jedni i drugi. Čekićari su u proteklom kolu otišli put GG4+ u meču s Bratonom, dok je Sautempton igrao bez golova sa Fulamom. S obzirom da je reč o fudbalski jednakim rivalima, rezultat bi ovde mogao da prevagne na ma koju stranu, mada je tradicija pobeda svakako na strani Ves Hema koji je četiri od poslednjih pet utakmica dobijao uz 3+ ishode.

„Ponovo GG“, kaže momak bez koga bi standardnu postavu jadranskog tima Marka Marinovića uistinu teško mogli i da zamislimo...

Idemo do Portugalije na susret BENFIKA – PORTIMONENSE. Fenjeraš je na terenu pretendenta za osvajanje titule, uz to debelo naoštrenog da stigne Sportingovih pet poena prednosti. Dakle, konačan ishod nije teško naslutiti, a nije isključeno ni da će se Benfika svetiti rivalu za remi u junu zabeležen sa 2:2. Biće interesanto videti koliko na ovom meču može da padne golova, budući da je u prošlosti par bio jako izdašan na visoka tipovanja. Međutim, portimonense je znatno popravio učinak odbrane, pa s ovim tipovima treba biti oprezan.

„U ovom slučaju, kombinujem 1&3“, kaže košarkaš koji s ponosom nosi Borčevu osmicu.

U Španiji mladi košarkaš bira meč BARSELONA – EIBAR. Posle trijumfa nad Valjadolidom, momci Ronalda Kumana imaju pred sobom zaista laganog rivala. Tući ekipu iz donjeg doma Primere nije težak zadatak, a da to Barseloni ide dokazuje i rezultat poslednje utakmice para koju je Barselona u februaru prošle godine dobila sa 5:0. Ovoga puta igraće se bez Lea Mesija koji će se u terminu meča nalaziti u Argentini.

„Ovde stavljamo 1&2-4“.

Na kraju, Belgija je beka Borca povukla put meča EUPEN – ZULTE VAREGEM. Generalno gledano reč je o približno jednako kvalitetnim ekipama. Eupen je pred ovaj susret poražen od Klub Briža sa 3:0, dok Varegem za sobom ima minimalac u utakmici da Srkl Brižom. Što se tradicije tiče, ona je svakako na strani Varegema, koji ove sezone definitivno bolje igra u gostima nego kod kuće.

„Igru zatvaram uz 3+ tip za koji smatram da će najverovatnije doći“, poručio nam je Raša, a mi smo mu poželeli povoljne rezultate, osigurane decembarskom MOZZART akcijom tipovanja osiguranog na obavezni dobitak od 10.000 dinara u slučaju da nešto ne prođe onako kako je košarkaš Borca projektovao.

Na samom kraju, idemo preko Drine uz konstaciju da je MOZZART zaključno s jučerašnjim 1.662. izdanjem „Humanitarnog tiketa u podne“ koga je popunio trener Milorad Kosanović, na brojne adese prosleđeno 17.838.094 MOZZART dinara.

PLEMENITI BET INFO – REPUBLIKA SRPSKA

Radovan Đoković će na plemenitom tiketu u RS, s istom igračkom kombinacijom kao i u Srbiji potencijalni dobitak proslediti na adresu Humanitarnog udruženja “Drugačiji svet”, Bijeljina. MOZZART kvota je dakle ista i iznosi 17,18, a potencijalni dobitak zaračunat je na osnovu svakodnevne kompanijske uplate od 100 konvertibilnih maraka.

Kvote, na odigrane utakmice, bile su aktuelne u momentu sastavljanja tiketa!

PIŠU: Miloš MILIĆ i Đurđe MEČANIN


tagovi

Radovan Đokovićbet analizasportsko klađenjehumanitarni tiket

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara