Humanitarni tiket u podne: Sara Damnjanović tipuje za lečenje Minje Matić

Vreme čitanja: 4min | čet. 12.11.20. | 10:38

Srce influenserke, poznate po “Mozzart Njuzz” serijalu nije odolelo kecu na Orlove

Od jedne Sare Damnjanović, dobro nam znane influenserke i tiktokerke, ali i voditeljke “Mozzart Njuzz” serijala nismo očekivali ništa manje od patriotskog keca na Orlove. Ispod crte, podvukla je kvotu 11,86, a mi kažemo objasnila je kako se danas realnim tipovanjem može na zdrave noge postaviti jedan sasvim korektan tiket.

Sara Damnjanović vam ne brani da ga prepišete, a što se nje tiče, nakon prolaska, kome se svi nadamo potencijalni dobitak u iznosu od 118.600 dinara MOZZART će proslediti za lečenje Minje Matić. Pa da vidimo kako je Sara, koja inače pojavom šarmira odigrala tiket kome po fudbalskim parametrima mane ne bi trebalo da bude.

Izabrane vesti

Krećemo sa Marakane, sa najvažnije utakmice dana u režiji SRBIJE i ŠKOTSKE. Za istoriju, za jednu celu fudbalsku generaciju, za Srbiju na Evropskom prvenstvu. Meč je previše bitan za Orlove, kao i za Škote da bi ma šta na Marakani moglo da bude opušteno pred praznim tribinama. Tim Stiva Klarka igra sa tvrdom odbranom, teško daje golove, ali ih još teže prima. Orlovi daju, ali i primaju golove. Ako ništa, igra Srbije iz oktobra, atraktivna, brza, ofanzivna, čini da ekipa Ljubiše Tumbakovića u meč uđe kao blagi favorit.

“Jeinica, na Orlove”, ležerno će, kao i uvek Sara, koja se ako to već niste znali oprobala u raznim sportovima, a pronašla se u tekvondou gde je osvojila veliki broj medalja kako u zemlji tako i u Evropi.

Da li vam je sada jasno gde su postavljeni temelji njene voditeljske kompetencije? Ako je odgovor potvrdan, onda sigurno znate i kako će se Sara Damjanović ophoditi prema susretu MAĐARSKA - ISLAND. E, pa Island je u ozbiljnoj minus fazi. Četiri zabeležena poraza, plus pobeda nad Rumunima od septembra do danas, dokaz su apsolutne nesavšenosti ove selekcije. Mađari su s druge strane na poslednje tri utakmice dobili Bugarsku i naše Orlove, da bi sa vrlo nezgodnim Rusma dostojanstveno remizirali bez golova. Načelno, oni bi zbog prethodnih rezulatata, kao domaćini trebali da budu nešto sigurniji.

“Kombinujem, 1X&2+”, reče naša današnja gošća, a na tiketu ostade kvota 1,93.

Devojka kojoj je zanat vatra na društvenim mrežama odlučila je da se na njenom plemenitom listiću nađe prijareljski meč ENGLESKA – R. IRSKA. Englezi su bili u seriji od sedam mečeva bez poraza, ali su prošlog meseca neočekivano pali pred Dancima, na Vembliju. Sada se spremaju za nedeljnu možda i odlučujuću bitku sa Belgijancima. Irci su u padu poslednjih godina. Nisu pobedili na šest vezanih utakmica, a na četiri duela u drugom izdanju Lige nacija postigli su samo jedan gol. Doduše, primili su malo, samo tri. Ove dve komšijske zemlje u ovom milenijumu su odigrale samo dve utakmice i to obe prijateljske koje su završene bez pobednika.

„Ponovo kobinujem pobedu domaćina sa 2+ tipom“...

Šta mislite da je na kraju odlučila Sara Damnjanović? E, pa držaće nas u pozornosti, onosno u trećoj igračkoj smeni zbog čekanja ishoda utakmice ARGENTINA – PARAGVAJ. Argentina koja u svakoj situaciji tipuje na moć Mesija, a koja se nalazi na drugom mestu kvalifikacione tabele, odmah iza Brazila, ima pik na četvrtoplasirani Paragvaj. Gosti su do sada uspeli da remiziraju sa Peruom, ali i da dobiju Venecuelu, što ne znači da će kvalitativno moći da pariraju jednoj od najmoćnijih selekcija kontinenta. Teško će uspeti, mada bi voleli da ponove prošlogodišnjih 1:1 iz Kopa Amerike. Sećaju se oni dobro utakmice koju su možda i mogli da dobiju da je Derlis Gonzales sa bele tačke tresao mrežu nakon izjednačujućeg pogotka Lea Mesija u drugom poluvremenu.

„Pojačavam prelaz, pa igram 1-1&2+ za kvotu 2,05”, reče “Mis Azija globala”, “Mis interneta 2017”. godine, misica fotogeničnosti… Mi joj kao stari znanci verujemo, pa zajedno stežemo palčeve čekajući novi dobitak za dodatni plus u MOZZART akciji koja je tamo gde je najpotrebnije do sada prosledila 16.959.694 dinara posredstvom 220 prolaznih listića plemenitosti. 

Došli smo i do onog trenutka, kada vremenu i ishodima mečeva prepuštamo da sude tiketima poznatih. Nadamo se da će sudbina biti naklonjena po igre Sare Damnjanović, koja će, kako kaže uskoro zaploviti glumačkim vodama. Ona ne želi da otkriva detalje, ali nagoveštava kako je dobila ulogu u jednoj inostranoj seriji. Pa stegnimo joj palčeve, i poželimo uspeh, jer na šta je sposobna pokazala je kao influenserka i tiktokerka, a činjenica je da na društvenim mrežama ima ogroman broj pratilaca, te da internet bukvalo “vrišti” za njenim objavama.

PLEMENITI BET INFO – REPUBLIKA SRPSKA

Sara Damnjanović će na plemenitom tiketu u RS, s istom igračkom kombinacijom kao i u Srbiji potencijalni dobitak proslediti na adresu Udruženja građana “Budućnost”, Modriča. MOZZART kvota je dakle ista i iznosi 11,86, a potencijalni dobitak zaračunat je na osnovu svakodnevne kompanijske uplate od 50 konvertibilnih maraka.

Kvote, na odigrane utakmice, bile su aktuelne u momentu sastavljanja tiketa!

PIŠU: Miloš MILIĆ i Đurđe MEČANIN


tagovi

humanitarni tiketsportsko klađenjeSara DamnjanovićMozzart Njuzz

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara