Humanitarni tiket u podne: Slobodan Soro tipuje za Udruženje „Debra“

Vreme čitanja: 4min | uto. 25.08.20. | 11:04

Proslavljeni vaterpolo golman, oprezan je uz X2&2+ tip koji očekuje da dođe iz Tirane

Prebogata karijera, u bazenu kao ajkula među stativama naših Delfina... To je Slobodan Soro, vaterpolista koji od ovog momenta pliva MOZZART vodama, tragajući za dobitkom koji će pomoći deci leptirima, odnosno Udruženju za buloznu epidermolizu „Debra“. Nadamo se da će Soro uspešno izaći na kraj s ovim izazovom, kako bi nam na ovaj način pomogao da stavimo dodatni plus na do sada doniranih 15.889.689 dinara u “Humanitarnom tiketu u podne”.

Krećemo od meča TAMBOV – SOČI. Gldajući učinak do petog kola, Soči je znatno bolji. Ovaj tim je neporažen na četiri meča, ulovio je dva X ishoda, dok Tambov ima tri poraza, plus pobedu nad Himkijem. Inače, upravo Tambov dobio je poslednja dva susreta para, što na današnjoj utakmici ne znači baš ništa. Soči bi mogao da im uzvrati.

Izabrane vesti

„Igram 3+“, srpski, ali i brazilski golman koji je u karijeri nosaio kapu VK Vojvodine, Beograda, Partizana, Dinamo Moskve, Lacija, da ne dužimo, jer njegova karijera je predugačka i prebogata.

Sledi utakmica ARSENAL TULA – HIMKI. Uprkos lošem startu Arsenal je u prošlom kolu dobio Dinamo iz Moskve sa 2:0, i nastojaće da dokaže da nije slučajno prošlu sezonu završio u gornjem delu tabele. Ovo mu je dobra prilika za to s obzirom da je novajlija Himki očekivano jedan od najslabijih timova u prvenstvu. Osim remija sa Sočijem prostale utakmice je izgubio, a sve nagoveštava da će i ovu.

„Na raspon golova, precizno od dva do četiri“...

Pređimo na meč PAOK – BEŠIKTAŠ. Grci su sezonu završili pre mesec dana kao drugoplasirani i sada će pokušati da iskoriste prednost domaćeg terena gde vrlo teško primaju golove. Čvrstom odbranom pokušaće da zaustave turski tim koji se nije baš najbolje pokazao na gostovanjima, kako u Evropskom tako i u domaćem takmičenju. Biće ovo njihovo premijerno odmeravanje.

„Biram NG igru“, reče reprezentativi golman, čovek koji je poneo kapicu državnih selekcija SCG, Srbije i Brazila.

A sada poslastica dana, utakmica TIRANA – CRVENA ZVEZDA. Bez daljnjeg, Zvezda je favorit u odnosu na domaću Tiranu! Odnos kvaliteta dve ekipe nedvosmisleno nameće takav zaključak, uprkos rečima trenera domaćina koji smatra da su njegovi puleni „bolji“ rival. Dejan Stanković je upozorio na Albance, kao na ekipu koja je protiv Dinama Tbilisija pokazala da igra nizak blok, ima organizovanu odbranu, ali i da se rado koristi kontrama. Dovoljno je Zvezda proučila protivnika, pa problema ne bi trebalo da bude, ali sasvim sigurno do tvrdih 90 minuta će izvesno doći, a treba se nadati da će Zvezda diktirati tempo.

„Kombinujem X2&2+“, oprezan je naš danšnji gost.

Pređimo na utakmicu ŠAHTJOR – DINAMO KIJEV. Tim koji je Inter u polufinalnoj borbi Lige Evrope nokautirao sa 5:0 nije ni najmanje naivan. Setimo se samo Bazela i Volfzburga, pa razmislimo koliko je sada teško Dinamu da se nateže s timom koji ih serijski dobija već godinama. Poslednji put Šahtjor je bio bolji u julu s konačnih 2:3. Taj rezultat treba imati u vidu, kao i majsko sastajanje kada je takođe došlo GG4+. Dakle, kombinacije ishoda i golova ovde deluju interesantno.

“Na ovom paru odlučio sam se za 3+ igru”!

Poslednja utakmica po kladilačkom ukusu Slobodana Sora, upućuje nas put polufinala Kupa Švajcarske gde se sastaju BAZEL i VINTERTUR. Čini se da je Vintertur već precrtan, a da Bazel ide u finale po sili oružja, odnosno špica tima koji drugoligaškom sastavu neće dozvoliti da diše. Bazel će na ovom meču lečiti frustracije koje im je naneo Šahtjor u četvrtfinalnoj trci Lige Evrope kada je slavio sa 4:1. S tim u vezi, bez obzira na rezultat ovog meča Vinterturove sposobnosti ne treba preuveličavati, niti smatrati da je čudo u ovoj fazi Kupa Švajcarske realno ostvarivo.

“Na kraju, raspucanih 4+”, zaključio je Soro, naš današnji lovac na kvotu 27,34 uz koju MOZZART priključuje uplatu od 10.000 dinara.

Inače, valja reći da je Soro karijeru započeo u VK Vojvodina, branio boje Beograda, Bečeja, Mladosti iz Bečeja, ruskih klubova Šturm Čehov i Dinamo Moskva, Jadrana iz Herceg Novog i španskog Sabadelja iz koga se 2008. godine vratio u Partizan. Na zalasku karijere Slobodan Soro se otisnuo u Brazil odakle se u dva navrata vraćao u Partizan. Najviše nastupa i uspeha zabeležio je za Parni valjak za koji je nastupao u deset sezona. 

Sa reprezentacijom Srbije osvojio zlatnu medalju na Evropskom prvenstvu 2006. u Beogradu, srebrnu na EP 2008. u Malagi, bronzanu medalju na Olimpijskim igrama 2008. u Pekingu, kao i tri zlatne medalje u Svetskoj ligi.

Hvala Slobodanu Soru na današnjem angažmanu u 1.537. izdanju “Humanitarnog tiketa u podne”, ali pre pozdrava i početka čekanja ishoda, red je da se naš slavom ovenčani član Delfina obrati i MOZZART svetu preko Drine.

PLEMENITI BET INFO – REPUBLIKA SRPSKA

Slobodan Soro će na plemenitom tiketu u RS, s istom igračkom kombinacijom kao i u Srbiji potencijalni dobitak proslediti na adresu Udruženja za decu i omladinu sa poteškoćama u razvoju “Moja nada” iz Nevesinja. MOZZART kvota je dakle ista i iznosi 27,34 a potencijalni dobitak zaračunat je na osnovu svakodnevne kompanijske uplate od 50 konvertibilnih maraka.

Kvote, na odigrane utakmice, bile su aktuelne u momentu sastavljanja tiketa!

PIŠU: Miloš MILIĆ i Đurđe MEČANIN


tagovi

humanitarni tiketsportsko klađenjebet analizaSlobodan Sorovaterpolo

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara