Humanitarni tiket u podne: Stefan Đorđević tipuje za Udruženje „Hrast“ iz Leskovca

Vreme čitanja: 3min | sub. 14.11.20. | 10:57

Košarkašu FMP-a odgovara GG3+ na okršaju Crvene furije sa Sajdžijama

Gde bi košarkaš FMP-a uputio potencijalni dobitak, nego u rodni Leskovac, na adresu Udruženja “Hrast” koje brine o obolelima od maligniteta… Od ovog momenta sa Stefanom Đorđevićem spremno čekamo potencijalnu donaciju u iznosu od 135.700 dinara zasnovanu na listiću košarkaša sposobnog za igru na poziciji centra ili krilnog centra.

Panterima je pozajmljen od Zvezde, a mi ga iz redova FMP-a izvodimo na teren „Humanitarnog tiketa u podne“ koji je do sada na brojne adrese prosledio ni manje ni više, nego 16.959.694 dinara posredstvom 220 prolaznih listića plemenitosti.

Izabrane vesti

Na startu, postavljamo bet analizu susreta KAJZERSLAUTERN – MAGDENBURG, na teren Nemačke 3. Da se razumemo, ovo je derbi fenjera, pa od timova deklarisanih lošim formama ne treba očekivati spektakl. Moglo bi biti egal, uz opasku da je Kajzerslautern na poslednjih pet mečeva tri puta odlazio u X, a po jednom gubio i slavio, Magdenburg ima tri poraza, plus dve pobede, a istorija mečeva ovog para tek je za koji mesec duža od godine. Za to vreme imamo jedan X, plus majsku pobedu Kajzerslauterna, uz dve pozitivnim brojanjem ocenjene 0-2 igre.

„Kec na Kajzerslautern“, rekao nam je košarkaš, ponikao u mlađim kategorijama Zdravlja iz Leskovca, da bi 2015. godine bio priključen juniorima Crvene zvezde.

Sledi utakmica Engleske 3, uz par SANDERLEND – MK DONS. Milton Kejns je tek na 19. poziciji, ali se u poslednja tri kola oporavlja na konto jedne pobede i dva vezana remija. Sanderlend je šesti, a samo četiri boda dele ga od čela tabele, dok mu jedan poen fali da sustigne drugoplasirani Ipsvič koji ima i utakmicu više. S tim u vezi jasno je da Sanderlend ima epitet favorizovanog tima na ovom susretu.

„Još jedna jedinica“...

Prelazimo na jedan od najjačih mečeva dana. Naravno, reč je o susretu NEMAČKA – UKRAJINA. Panceri su odigrali prijateljski meč sa Češkom i slavili sa 1:0. Prema očekivanjima, Joakim Lev je poštedeo standardne reprezentativce. Za sada jedini trijumf u ovom takmičenju Manšaft je ostvario baš protiv Ukrajine. Bilo je 2:1, pa će tim Andreja Ševčenka i sada biti u problemu. Bili su oni u nestabilnoj formi i pre tog poraza, pa se treba setiti nokauta od Španije (0:4), koji su Ukrajinci ublažili nedavnim minimalcem na štetu Crvene furije.

“Kombinujem 1&3+”, bez razmišljanja će košarkaš koji je kao deo sastava crveno-belih 2016. godine stigao do finala juniorskog turnira Evrolige u Berlinu.

Košarkaš FMP-a tiket zatvara utakmicom ŠVAJCARSKA – ŠPANIJA. Španci su u Grupi 4 A divizije glavni favoriti da se nađu na završnom turniru. Sajdžije su baš podbacile, pa sa dva boda nemaju šanse da se bore za čelo. Na prvom odmeravanju dve selekcije prošlog meseca u Madridu reprzentacija Španije slavila je s minimalcem, golom Sosijedada Mikela Ojarazabala. Teško će Crvena furija sebi dozvoliti još nešto, nalik na ukrajinski minimalac, što je dokazano na pripremnom meču za ovu utakmicu gde je Španija izvojevala X protiv Holandije.

“Igram GG3+, za kvotu 2,35”, hrabar je, skup, ali zbilja realno ostvariv tip našeg današnjeg gosta.

Vratićemo se tipovanju za Republiku Srpsku na kraju, ali ne pre nego što podvučemo najbitnije detalje iz karijere Stefana Đorđevića. Naime, on je u decembru 2016. godine potpisao četvorogodišnji ugovor sa Crvenom zvezdom. Pred početak sezone 2017/18. prosleđen je na pozajmicu u FMP, da bi od decembra 2017. godine do kraja sezone igrao na pozajmici u ekipi Vršca. Tokom sezone 2018/19. ponovo je igrao za Pantere, a tako ostaje i u sezoni 2019/20.

U februaru 2020. godine je dobio prvi poziv za seniorsku reprezentaciju Srbije. Selektor Igor Kokoškov ga je uvrstio na spisak igrača za utakmice protiv Finske i Gruzije u kvalifikacijama za EP 2021. Đorđević je debitovao za seniorsku reprezentaciju 23. februara ove godine kada su naši Orlovi poraženi od Gruzije sa 90:94.

PLEMENITI BET INFO – REPUBLIKA SRPSKA

Stefan Đorđević će na plemenitom tiketu u RS, s istom igračkom kombinacijom kao i u Srbiji potencijalni dobitak proslediti na adresu Udruženja porodica sa problemom steriliteta „Bebe 1“, Zvornik. MOZZART kvota je dakle ista i iznosi 13,57, a potencijalni dobitak zaračunat je na osnovu svakodnevne kompanijske uplate od 50 konvertibilnih maraka.

Kvote, na odigrane utakmice, bile su aktuelne u momentu sastavljanja tiketa!

Pišu: Miloš MILIĆ i Đurđe MEČANIN


tagovi

humanitarni tiketStefan Đorđević

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara