Humanitarni tiket u podne: Tadija Tadić tipuje za Školu za učenike oštećenog vida "Veljko Ramadanović" iz Zemuna

Vreme čitanja: 3min | uto. 17.11.20. | 11:30

Košarkašu užičke Slobode susret Crvene furije i Pancera miriše na 3+ ishod

Podne je, a u podne, makar kada je reč o MOZZART svetu na svetlo dana izlazi tiket plemenitosti, na koji korporativno ulažemo 10.000 dinara. U takvoj postavci, danas na liniju slobodnih bacanja izlazi Tadija Tadić, plejmejker užičke Slobode koji je do kvote 20,24 došao na račun pet odigranih parova.

Kao što vidite, ima tu preozbiljnih utakmica, kao što je okršaj Crvene furije sa Pancerima, pa da krenemo u bet analizu igara koje će uz nešto sreće potencijalni dobitak u iznosu od 202.400 dinara proslediti proslediti Školi za učenike oštećenog vida "Veljko Ramadanović" iz Zemuna.

Izabrane vesti

Plejmejker startuje sa utakmice SUDAN – GANA. Gostujuća Gana vodi u kvalifikacionoj Grupi C, dok sudan zauzima nezahvalnu treću poziciju. Domaći su vezali dva poraza sa tri meča, pa će Gana koja raspolaže svim pobedama, uz gol razliku od 5:0 verovatno moći u potpunosti da se razigra. Uostalom, ovaj par igrao je pre samo šest dana, a utakmicu je dobila Gana sa 2:0.

„Dvojka na Ganu“, iskusno će košarkaš, kao da puca sa linije slobodnih bacanja.

Prelazimo na utakmicu LDV kupa Engleske koju igraju BOLTON i NJUKASL M21. U prva dva kola Grupe 3, oba tima su doživljavala samo razočaranja. Mladi Njukasl je ostvario i neslavnu gol razliku od 0:4, pa je zaista pitanje šta i koliko može da pokaže protiv osrednjeg tima iz četvrtog ranga takmičenja. Sve u svemu, ne treba očekivati za oko interesantan meč.

„Jedinica na Bolton“, vrlo je uveren momak koji je karijeru započeo u mlađim kategorijama Zemuna, a zatim prešao u Partizan, gde je prvi profesionalni ugovor potpisao 2017.

Sledi prava poslastica, oličena u utakmici FRANCUSKA – ŠVEDSKA. Selekcija Didjea Dešana, opravdala je status nosioca svetske krune. Najbolji su u Grupi 3 A divizije, pa Skandinavcima može da zastane kost u grlu, uprkos činjenici da Trikolori mogu na teren i sa rezervistima. Šveđani se bore sa Hrvatima za opstanak u eliti, pa im neće biti lako, budući da u grupi imaju četiri poraza, plus poslednju, vrlo bitnu pobedu nad selekcijom Zlatka Dalića koja je zabeležena sa 2:1.

„Ovde ide 3+“...

Već smo na najžešćem meču dana, baveći se bet analizom susreta ŠPANIJA – NEMAČKA. Zadržati poziciju lidera grupe, za Pancere Joakima Leva biće jako teško. Iskoristili su remi Španije u Švajcarskoj, a pre tri dana, po drugi put dobili Ukrajinu (3:1). Oni sada znaju da ne smeju da izgube ukoliko žele trofej u drugom izdanju LN. Furija je bila bolja od Švajcarske, Serhio Ramos promašio je dva penala i samo zahvaljujući tome izabranici Luisa Enrikea izgubili su prvo mesto. Sada će zaigrati sigurno konsolidovanije, pa Nemce ne čeka ništa na tacni.

“I ovde 3+”, ležeran je košarkaš, koji je debitovao za prvi tim Partizana u sezoni 2017/18. U ovoj sezoni je osvojio i svoj prvi trofej sa crno-belima, kada je je upisan kao član tima koji je osvojio Kup Radivoja Koraća.

Za kraj idemo put meča LUKSEMBURG – AZERBEJDŽAN. Domaćina je prevario Kipar, ali je teško da će ta akcija uspeti i Azerbedžanu koji može da se pohvali kako je na poslednje dve utakmice odlazio u remi, od kojih je svakako važniji poslednji, protiv Crne Gore. Inače, Luksemburg je poslednji put u septembru dobio Azerbejdžan sa 1:2. I sada će ova selekcija biti favorit.

„Za kraj jedinica, uz kvotu 2,00“...

Tako je to uradio košrkaš užičke Slobode, koji je u septembru 2018. iz Partizana prosleđen na pozajmicu u Mladost iz Zemuna. Nakon završetka KLS sezone, Tadić je aprila 2019. pozajmljen Slobodi iz Užica pred početak takmičenja u Superligi Srbije. Sa reprezentacijom Srbije do 18 godina osvojio je zlatnu medalju na Evropskom prvenstvu 2017. godine.

Želimo Tadiji Tadiću uspeh u daljem nastavku karijere, ali i povoljan ishod današnjih tipovanja kako bi mogli da upišemo još jedan donatorski plus u anale akcije kroz čiju kasicu je do sada prošlo ni manje ni više, nego 16.959.694 dinara posredstvom 220 prolaznih listića plemenitosti.

PLEMENITI BET INFO – REPUBLIKA SRPSKA

Tadija Tadić će na plemenitom tiketu u RS, s istom igračkom kombinacijom kao i u Srbiji potencijalni dobitak proslediti na adresu Udruženja porodica sa problemom steriliteta „Bebe 1“, Zvornik. MOZZART kvota je dakle ista i iznosi 20,24, a potencijalni dobitak zaračunat je na osnovu svakodnevne kompanijske uplate od 50 konvertibilnih maraka.

Kvote, na odigrane utakmice, bile su aktuelne u momentu sastavljanja tiketa!

PIŠU: Miloš MILIĆ i Đurđe MEČANIN


tagovi

Tadija Tadićbet analizasportsko klađenjehumanitarni tiketKK Sloboda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara