Humanitarni tiket u podne: Una Senić tipuje za Podrži život

Vreme čitanja: 5min | ned. 11.03.18. | 11:30

Poznata voditeljka uz pomoć kolege Đoleta odigrala je kečeve na Juventus i Atletiko

Ako se uzme u obzir da je multitalentovana Una Senić, između ostalog, i instruktorka plesa oko šipke, čini se da će uz(buđenje) naročito pripadnika jačeg pola uz Play jutro svakog radnog dana od 6h do 10h biti nasmejanije, maštovitije i lepše.

Deo te atmosfere Una je prenela i na MOZZARTOV 640. plemeniti listić. 

Izabrane vesti

Una je instruktorka pole dance-a i suvlasnica “Poledance fitness kluba Beograd”. Mnogo pre trikova na šipci, posvetila se se radu u medijima. Prvo medijsko iskustvo stekla je na Radiju 202 na kojem je kao devetogodišnjakinja bila angažovana u emisiji “Klincijada 202”. Kasnije se sa radija Una “prebacuje na TV” u kojem (do)minira velike licencne formate poput X Faktora i Talent Show-a. Tokom desetogodišnjeg angažmana u Hronikama EXIT festival na RTS-u, uspela je da upadne u rupu i ugane nogu, zaljubi se i postane majka ali i da intervjuiše najveće muzičke zvezde kao što su Beastie Boys, Suicidal Tendencies, Prodigy, Julliette & The Licks, Moby, Him…

Bila je prezenter hronika Eurosonga održanog u Beogradu 2008, reporter prvog domaćeg “Survivora” u Panami, a pre svega toga i voditelj muzičke emisije “Dodatno ubrzanje” na 3K.

Svoj talenat za pisanje pokazala je kao koautor knjige “Balkan Tango With New Idea Woman”, Dragana Sakana, ali i pišući kolumne za sajt Mondo.rs.
Još kao tinejdžerka osnovala je provokativnu, prvu žensku domaću hip-hop grupu “Bitcharke na travi”.
Bila je autor i voditelj emisije “Zini da ti kažem” na radiju B92 ali i “Dnevnog bitcharskog programa bez censure” na SKC radiju. Una pušta muziku u mnogim klubovima, a sad je možete slušati i na PLAY radiju.

ODIGRAJ TIKET UNE SENIĆ

Evo plemenitog tiketa koji je Una sastavila uz pomoć drugara i kolege Đoleta Lovrena

Krećemo od Kalča, utakmica JUVENTUS - UDINEZE. Juve je i dalje u poteri za liderom Napolijem. Klub iz Udina je u srediini tabele. Stara dama je dobila četiri utakmice u nizu. Domaći su čak 30 puta dobili današnjeg rivala.
“Nadam se da je realna jedinica”, kaže za Mozzart Sport Una Senić

Još jedan velikan je akter drugog para, ATLETIKO - SELTA. Jorgandžije su se udobno smestile između vodeće Barse i Reala. Upravo je Barsa minimalcem dobila Atletiko koji je imao niz trijumfa. Selta je dobila Las Palmas. Međusobni skor je na strani Atletika, 19:8:11.
“Kec na Jorgandžije”.

Treća utakmica dolazi sa Ostrva, BORNMAUT - TOTENHEM. Istorija kaže 0:1:6. Sudar ekipa iz sredine i vrha tabele. Totenhem je niz trijumfa prekinuo porazom od Juventusa. Domaći imaju dva poslednja remija.
“Očekujem da će Bornmaut postići jedan pogodak, TM11+”.

Poznata voditeljka okrenula se jednoj utakmici iz Holandije, FAJENORD - ALKMAR. Gosti bolje stoje na tabeli I imaju 14 bodova više. AZ ima niz od pet utakmica bez poraza. Breda je savladala Fajenord. Međusobni skor ipak je na strani Fajenorda koji je 25 puta dobio rivala.
“Probaću sa golovima, tri plus”.

Una i Đole su odigrali još dve utakmice I to po tri plus. OSTENDE - STANDARDNORDSJILAND - MIDTJILAND. Lijež je bolje plasiran od rivala ima četiri utakmice bez poraza. Ostende je u nizu od pet mečeva bez poraza. Kod Danaca se sastaju trećeplasirana i drugoplasirana ekipa. U poslednjim utakmicama oba tima su uzela po tri poena.
“Dva puta po tri plus”.

Inače, pre nego što zaključimo današnji plemeniti listić moramo istaći dosadašnje rezultate “Humanitarnog tiketa u podne”. Imali  smo 110 humanitarnih kladilaca sa dobitnim listićima koji su MOZZARTU pomogli, da iz sopstvenih izvora, donira ravno 6.153.260 dinara. 

Na listi dobitnika i dalje vodi novinar i pisac Vanja Bulić sa iznosom od 351.025 dinara koje je Mozzart po Vanjinoj želji donirao Zavodu za vaspitanje dece i omladine Beograd. Iza Vanje sledi poznati muzičar Momčilo Bajagić Bajaga sa dobitkom od 184.426 dinara, a koji je Bajaga usmerio, a MOZZART donirao, Topčiderskoj crkvi Svetih apostola Petra i Pavla-tačnije narodnoj kuhinji. Treću poziciju drži košarkaš Uroš Tripković po kome je i jedan obnovljeni teren u MOZZARTOVOJ akciji “100 terena za jednu igru” dobio ime. Uroš je istipovao fenomenalnih 170.067 dinara.

Da napomenemo da je novac između ostalog doniran: fondacijama Budi human, Podrži život, Institutu za majku i dete, KK Ikar, Domu u Veterniku, Tiršovoj, Zvečanskoj, Nurdoru, udruženju Život, Petnici, SOS Dečjem selu u Kraljevu, Zvončici, Zvončici, udruženju Koš za sreću, Domu kulture u Ravnom selu, Spomenku iz Pančeva, Bolnici u Lazarevcu, Radost deci, Sivom domu u Kruševcu, Veri Blagojević u Banji Koviljači, Gitrosu, Belom štapu, Bolnici u Šapcu, Topčiderskoj crkvi, Domu Petar Radovanović u Užicu…itd.

Naravno da pored „Humanitarnog tiketa u podne“ kompanija MOZZART ima niz društveno odgovornih akcija. To su: “100 terena za jednu igru” u kojoj obnavljamo 100 košarkaških igrališta širom Srbije. Ukupno 56. obnovljeno igralište je u Novom Sadu, Milan Gurović.  
Potom sledi akcija, “Novi dresovi za nove šampione” u kojoj doniramo sportsku opremu klubovima iz cele zemlje. KMF Borac iz Čačka dobio je dve Mozzartove garniture. Takođe, i FK Ovčar iz Markovice.

Pred početak studentske lige Beogradskog univerziteta, kompanija Mozzart je u okviru društveno odgovorne akcije “Novi dresovi za nove šampione”, obradovala je rukometni tim sportskog društva Električar sa dve nove garniture dresova.

Pomažemo humanitarne fondacije Podrži život, Budi human, subotičku „Kolevku“, srpske paraolimpijce, vaterpoliste, rukometaše, karatiste, košarkaše…

Kad smo kod košarke pomagali smo i pomažemo košarku u Srbiji i regionu, klubove iz Čačka Borac i Železničar. Učestvovali smo u akciji “Bitka za bebe”, Mozzart je porodilištima donirao prvo veliki broj inkubatora, a potom i aparate za proveru sluha kod naših najmlađih…
Kompanija Mozzart nastavlja da pomaže i lokalne zajednice (aktuelna je velika akcija donacije televizora u saradnji sa ministarstvima prosvete i zdravlja), zatim mlade talente Grada Beograda u organizaciji istoimene fondacije, a u planu je i još mnogo drugih projekata koji će u narednom periodu biti fokus Sektora korporativnih komunikacija. Obradovaćemo još mnogo klubova iz nižih rangova takmičenja novim dresovima, obnovićemo još košarkaških terena i nastojaćemo da pomognemo što većem broju i pojedinaca i organizacija kako bismo zajedno učinili svet oko nas boljim.

I da  Vas podsetimo... 

Ukoliko prođe humanitarni tiket naše dobrotvorne gošće Une Senić dobitak će biti doniran i za  Dom za starija lica Prijedor u Republici Srpskoj. Naime, kompanija MOZZART svakog dana donira i uplatu od 50 konvertibilnih maraka, a eventualni dobitak ide humanitarnoj organizaciji po izboru učesnika.

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Ned 14:30 1806 BEL 1 Oostende - Standard ug 3+ 1,70
Ned 16:00 5510 DAN 1 Nordsjaelland - Midtjylland ug 3+ 1,40
Ned 17:00 2015 ENG 1 Bournemouth - Tottenham tm1 1+ 1,45
Ned 16:45 1620 HOL 1 Feyenoord - AZ Alkmaar ug 3+ 1,45
Ned 15:00 1011 ITA 1 Juventus - Udinese ki 1 1,20
Ned 16:15 4012 ŠPA 1 Atl.Madrid - Celta ki 1 1,35
Ukupna kvota8,11

*Kvote prikazane u rubrici, bile su aktuelne u trenutku tipovanja i podložne su promenama

Piše: Đurđe Mečanin
djurdje.mecanin@mozzartbet.com


tagovi

Klađenje u humanitarne svrhesportsko klađenjebet analizatiket u podne

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara