""
""

Humanitarni tiket u podne: Vladan Milojević veruje u srpske klubove i predviđa remi između Nemačke i Francuske

Vreme čitanja: 2min | čet. 07.07.16. | 12:00

Fudbalski trener Vladan Milojević eventualni dobitak namenio Prihvatilištu za decu

Tako rezonuje poznati srpski trener Vladan Milojević, koji je rado prihvatio da bude današnji gost MOZZARTA u rubrici „Humanitarni tiket“ i da pokuša da svojim znanjem pomogne deci, jer je eventualni dobitak namenio Prihvatalištu za decu u Beogradu, koja pomaže najmlađima. Pokušaće perspektivni stručnjak da ponovo dostignuće Marije Sekulović, Čabe Silađija i našeg kolege Saše Ozma. Teniski ekspert je juče prošao tiket miksujući fudbalske i teniske mečeve i dobitak uplatio fondaciji za najmlađe „Podrži život.

MOZZART KVOTE: ORDABASI - ČUKARIČKI

Izabrane vesti

Kako je danas u centru pažnje Liga Evrope, deluje logično što se Milojević, kao nekadašnji šef struke Čukaričkog, sa kojim je napravio istorijski podvig osvajanjem Kupa Srbije 2015, opredelio za klub sa Banovog brda.
Čuka je stekla lepu prednost pred revanš u Kazahstanu (3:0), verujem da će razlika u kvalitetu, koja je na strani našeg tima, ponovo doći do izražaja. Tim pre što je kolega Milan Lešnjak imao dodatnih nekoliko dana da poradi na taktičkim finesama. Verujem da Brđani neće izgubiti u Šimkentu. Isto tako, ubeđen sam da je Vojvodina kvalitetniji tim od Bokelja i da može do drugog kvalifikacionog kola. Zato, kec u Novom Sadu“, ističe Milojević.

MOZZART KVOTE: FRANCUSKA - NEMAČKA

Kao bivši trener Omonije iz Nikozije, naš strateg dobro poznaje prilike i u kiparskom fudbalu. Ubeđen je da će dva tamošnja predstavnika zabeležiti pobede u kvalifikacijama za Ligu Evrope.
Moj bivši klub je pre sedam dana dobio Banants u gostima sa 1:0, a siguran sam da će uspeti, možda i ubedljivije, da slavi i pred svojim navijačima. Problema ne bi smela da ima ni ekipa AEK-a iz Larnake, koja je u prvom meču lako dobila Folgore, ima snage da slavi i na Farskim Ostrvima. Odigraću keca i na Radnik iz Bijeljine. Ne samo navijački, zbog toga što je tamo predsednik naš Mladen Krstajić, već zato što mi se čini da Radnik ima kvalitet da eliminiše Bugare“.

Za kraj, poslastica dana, drugo polufinale Prvenstva Evrope, u Marselju se sastaju Francuska i Nemačka:
Dosadašnji tok turnira uverio nas je da sve moguće. Pogotovo u završnici. A naročito ako se sastaju takve sile. Možda su Nemci ostavili za nijansu bolji utisak, ali Trikolori su domaćini, proigrali su protiv Islanda i napumpali samopouzdanje, pa verujem da će ovaj meč otići u produžetke“, završio je Vladan Milojević, uz nadu da će biti uspešan u tipovanju, kako bi novac otišao onima kojima je najpotrebniji.

Eventualni dobitak Vladan Milojević je namenio Prihvatalištu za decu u Beogradu.


tagovi

Srbijasportsko klađenjeNemackameđunarodni fudbalItalijahumanitarni tiketEvropaeuro 2016

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara