"Dobio zahvalnicu: Mičel"
"Dobio zahvalnicu: Mičel"

I bilo je krajnje vreme: Marselj najurio Mičela

Vreme čitanja: 2min | uto. 19.04.16. | 11:59

Umesto Španca ekipu će do kraja sezone voditi asistent Frank Pasi

Dobio zahvalnicu: Mičel

Rukovodstvo Marselja je konačno preseklo. Rezultati ove sezone nikako nisu u skladu sa renomeom velikog kluba, a kada je tako uvek najskuplju cenu plati trener. Španac Mičel je suspendovan, a posle toga će verovatno biti i smenjen sa funkcije šefa stručnog štaba tima sa Velodroma. 

Izabrane vesti

Umesto njega, ekipu će u finišu sezone prevoditi dosadašnji asistent Frank Pasi, nekadašnji fudbaler ovog tima, koji će debitovati sutra uveče na meču sa Sošoom u polufinalu Kupa Francuske. 

Mičel već neko vreme stoji na žulju čelnim ljudima slavnog kluba i iritira ih, a očajna serija od jedne pobede na prethodnioh 12 utakmica koje su Olimpik dovele na šest bodova od ispadanja u Drugu ligu zahtevale su konkretan potez.

Doskorašnji trener, koji je početkom sezone nasledio Marsela Bijelsu, skoro je izvesno ostaje bez posla, ali će prvo biti disciplinski gonjen od strane kluba, iako nije objavljeno zbog čega tačno.
“Uzimajući u obzir ponašanje Mičela, posebno u protekle tri nedelje, rukovodstvo kluba je odlučilo da ga suspenduje i udalji sa posla do daljnjeg. On će na saslušanju imati priliku da se brani, ali neće više voditi tim, jer će njegov asistent Frank Pasi preuzeti kormilo u tandemu sa Bazileom Bolijem”, objavio je Olimpik iz Marselja na zvaničnim stranicama.

Ovim je stavljena tačka na Mičelovu višemesečnu avanturu na Velodromu koja je kulminirala protestima navijača prošle nedelje nakon remija sa Bordoom (0:0) na domaćem terenu.

Vlasnica Olimpika Margarita Luis Drajfus je tokom nedelje objavila i da je klub na prodaju, pa je jasno da Olimpiku tek predstoje teški dani.

(FOTO: Action Images)

Pratite MOZZART i na Vajberu


tagovi

MarseljMičelLiga 1Francuska

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara