""
""

I četvrti Srbin u Romi! (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | ned. 16.03.14. | 15:45

Posle Adema Ljajića, Petra Golubovića i Nemanje Radonjića, Vučica se pojačava i talentovanim Davidom Milinkovićem koji je jedno vreme trenirao u Crvenoj zvezdi

Po svoj prilici, narednih godina ćemo gledati koloniju naših fudbaleru u Romi. Nekada je mnogo Srba navijalo za Lacio zbog Jugovića, Stankovića, Mihajlovića i Kovačevića, a sada bi Roma mogla da dobije veliki broj fanova iz Srbije jer bi naredne sezone mogla da ima kvartet srpskih fudbalera u sastavu.

Izabrane vesti

Adem Ljajić je trenutno jedini naš fudbaler u Romi, ali već od sledećeg leta bi mogao da trenira u društvu tri zemljaka. Roma je u januaru kupila Petra Golubovića iz OFK Beograda koji je automatski prosleđen u drugoligaša Novaru. Već je poznato da je direktor Sabatini za naredno leto kaparisao Partizanovog talenta Nemanju Radonjića, a sada je izvesno da će četvrti član srpske kolonije biti David Manuel Milinković, o čemu smo pisali pre nekoliko dana.

Reč je o 19-godišnjem srpskom vezisti rođenom u Francuskoj. Po mestu rođenja poseduje i francuski pasoš, pa neće imati problem igrača sa pasošem van EU. Milinković je odrastao u Kanu odakle je pre godinu dana došao u Crvenu zvezdu. Na Marakani je trenirao nekoliko meseci, ali zbog problema oko papirologije nije potpisao ugovor sa Zvezdom. Potom je jedno vreme proveo igrajući za BASK, da bi pre nekoliko nedelja došao u Romu na probu.

Trenirao je i igrao prijateljske mečeva za mladi tim Rome i očigledno ostavio pozitivan utisak, pošto Gazeta delo Sport danas piše da je direktor Valter Sabatini odlučio da sa Srbinom potpiše višegodišnji profsionalni ugovor i Milinković će naredne sezone konkurisati za prvi tim, mada je verovatnija opcija da ga Roma pošalje negde na pozajmicu.

Video klip sa Milinkovićevim potezima možete pogledati OVDE

 

 


tagovi

Serija ARomaPetar GolubovićNemanja RadonjićItalijaEvropaDavid Manuel MilinkovićAdem Ljajić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara