""
""

I Gocić i Nikić kupuju karte za svoj oproštajni meč

Vreme čitanja: 1min | sub. 17.12.16. | 12:54

Humanost na prvom mestu

Oproštajni meč Živka Gocića i Slobodana Nikića od reprezentacije u kome će Srbija igrati protiv Tima sveta izazvao je veliko interesovanje. Za ovaj vaterpolo spektakl koji će se održati 23. decembra u 18 sati na Tašmajdanu vlada veliko interesovanje, a za samo par dana prodato je preko 700 ulaznica.
"Moram da naglasim da besplatnih karata nema, sve ulaznice se plaćaju iz prostog razloga jer sav prihod od prodaje ide u humanitarne svrhe. Želimo da sakupimo što više novca za pomoć malom Andreju Petroviću pa će i Vaterpolo savez Srbije za svoje goste platiti ulaznice. Takođe, kada su čuli da će prihod od ulaznica ići u humanitarne svrhe i Gocić i Nikić su insistirali da za svoje prijatelje i zvanice oni kupe karte, kao i ostali reprezentativci. U bazenu ćemo imati najveće zvezde svetskog vaterpola, cena ulaznice od 300 dinara je sasvim pristupačna, a s obzirom da tribine Taša mogu da prime 2.000 posetilaca siguran sam da će se tražiti karta više", rekao je predsednik Vaterpolo saveza Srbije Milorad Krivokapić.

Karte se mogu kupiti na svim prodajnim mestima Evntima po ceni od 300 dinara, a odlukom rukovodstva Vaterpolo saveza Srbije sav prihod od prodaje ulaznica ide u humanitarne svrhe i biće usmeren za pomoć petogodišnjem Andreju Petroviću koji boluje od cerebralne paralize.

Izabrane vesti

(FOTO: Printskrin)


tagovi

Živko GocićvaterpoloSrbijaSlobodan Nikić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara