"Naslovna strana današnjeg L’Ekipa"
"Naslovna strana današnjeg L’Ekipa"

I L’Ekip izabrao idealnih 11, nije prepisao od Gazete

Vreme čitanja: 1min | čet. 26.12.13. | 11:19

Doduše, Nojer, Lam, Tijago Silva, Švajnštajger, Riberi i Ronaldo jednostavno se sami nameću

Naslovna strana današnjeg L’EkipaSvetu se ne može ugoditi, a o ukusima se ne raspravlja. Ali u ovim prazničnim danima, kada ima sasvim dovoljno vremena za priču, uvek manjka tema, pa su tradicionalni izbori za najbolji tim sezone svakako dobrodošli. Posle Gazete delo Sport, svojih idealnih 11 danas nam je predstavio i francuski L’Ekip.

I naravno, stižemo i do par tema za diskusiju.

Izabrane vesti

Naime, i Gazeta i L’Ekip su saglasni da je Manuel Nojer (Bajern Minhen) u 2013. godini bio bez premca, a da su u najboljem timu zakucana i mesta za Tijaga Silvu (Pari Sen Žermen), Filipa Lama, Bastijana Švajnštajgera, Frenka Riberija (Bajern) i Kristijana Ronalda.

Međutim, kao drugog štopera Gazeta vidi Nevena Subotića, a L’Ekip Vensana Kompanija. Na mestu levog beka Italijani su stavili Davida Alabu, Francuzi Barsinog Đordija Albu.

Razlika ima i u veznom redu. L’Ekip je Jaji Tureu dao prednost u odnosu na Ilkaja Gindogana, a Tomasa Milera svrstao ispred Edena Azara.

U idealnom timu L’Ekipa našao se i Lionel Mesi, dok bi, podsetimo, Gazetin tim iz snova predvodio Robert Levandovski.

Dakle, idealnih 11 L’ Ekipa su: Nojer (Bajern), Silva (PSŽ), Kompani (Mančester Siti), Lam (Bajern), Alba (Barselona), Ture (Mančester Siti), Švajnštajger (Bajern), Miler (Bajern), Riberi (Bajern), Ronaldo (Real), Mesi (Barselona).

Slažete li se?


tagovi

Bajern MinhenBastijan ŠvajnštajgerĐordi AlbaEvropaFilip LamFrancuskaFrenk RiberiJaja TureKristijano RonaldoL’EkipLionel MesiMančester SitiManuel Nojermeđunarodni fudbalPari Sen ŽermenReal MadridTijago SilvaTomas MilerVensan Kompani

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara