I on od danas bije stotku - Gabrijel Žezus 2023

Vreme čitanja: 1min | pet. 03.08.18. | 10:10

Mladi Brazilac potpisao novi unosniji ugovor sa Mančester Sitijem

Mančester Siti je nastavio trend blindiranja svojih najznačajnijih fudbalera, a jedan od takvih Brazilac Gabrijel Žezus (21) produžio je zvanično ugovor s Građanima za još dve sezone, do juna 2023. godine.

Mladi Brazilac, koji je procenjen na 80.000.000 evra, postigao je 24 pogotka na 53 nastupa za Mančester Siti, a po novom ugovoru dobio je i lepu povišicu pa sada "bije" preko 100.000 funti nedeljno, umesto dosadašnjih 90.000.

Izabrane vesti

Naravno, Žezus je oduševljen ovim potezom kluba i kaže da sada na miru može da se posveti napredovanju.
"Hvala klubu koji je organizovan i fokusiran otkako sam stigao ovde. Pep je imao značajnu ulogu u mom dolasku, ali i klub koji me je privukao ambicioznim planovima. Mančester Siti je veliki klub, koji svakodnevno sve više raste, a ja se nadam da ću doprineti tome još više", rekao je Žezus.

Zadovoljan je i direktor fudbala Građana Čiki Begiristajn.
"Gabrijel je jedan od najboljih mladih napadača na svetu i njegovo produženje ugovora je veliki podstrek za sve nas u klubu. Znam koliko Pep uživa da radi s njim i drago mi je što ću u godinama koje dolaze gledati kao Žezus izrasta u jednog od najboljih fudbalera sveta", poručio je Begiristajn.

Prethodni ugovor Mančester Sitija i Gabrijela Žezusa važio je do leta 2021.

Foto: Mančester Siti


tagovi

Gabrijel ŽezusLetnji prelazni rok 2018

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara