""
""

Ibra je ostavio veliku rupu u Francuskoj, a Baloteli može da je popuni! Biće on kao Ben Arfa

Vreme čitanja: 2min | ned. 11.09.16. | 11:50

„Još je mlad, ima 26 godina, sigurno može da se uzdigne kao Hatem prošle sezone“, smatraju francuski asovi

Došlo je vreme da i Mario Baloteli konačno obuče dres Nice i upiše debitantski nastup u Ligi 1. Loš momak evropskog fudbala nalazi se u centru pažnje domaće javnosti i čekaju trenutak kada će napraviti prvu sledeću glupost, ali nekadašnji francuski asovi pokušavaju da smire strasti i dojučerašnjem igraču Liverpula pruže preko potrebnu podršku kako bi okrenuo novi list i posvetio se samo fudbalu.

Izabrane vesti

Bivši golman Galskih petlova Sebastijan Frej smatra da je dobro što je Baloteli došao u Francusku, posebno jer bi upravo on mogao da odmeni Zlatana Ibrahimovića.
„Zlatanovim odlaskom stvorila se velika rupa u Ligi 1, a Baloteli može da je popuni na pravi način. On je igrač s ogromnim potencijalom, ali u fudbalu nije sve samo u fizikalijama i tehničkim mogućnostima. Morate da imate pravi psihički pristup, a nadam se da će uspeti da pronađe u Nici“, uveren je Frej.

Monakova legenda Ludovik Žili siguran je da je Baloteli napravio odličan potez za revitalizaciju karijere.
„Verujem da je odlično za Nicu što ima Marija, a i što je on u Nici. Lepo je videti igrača takvog kvaliteta u Francuskoj, jer može da podigne karijeru kao što je to Hatem Ben Arfa učinio prošle sezone“.

Još jedan bivši igrač Monaka Erik Kubilije saglasan je sa Žilijevim rečima, ali napominje i da Baloteli mora da odraste.
„Igrač je s neverovatnim potencijalom. Još je mlad, ima 26 godina, sigurno može da se uzdigne kao Hatem. Jasno je da se predsednik Nice River kockao s Marijom, ali nadam se da će dobiti u ovoj lutriji“, poručuje nekadašnji defanzivac Kneževa.

Mislimo da bolju podršku od ove Mario nije mogao ni da zamisli. Videćemo od 20.45 da li će uspeti da se nametne protiv Marselja. 

Kvote za ovaj meč pogledajte OVDE

(FOTO: Action ImageS)


tagovi

Sebastijan FrejNicaMario BaloteliLudovik ŽiliLiga 1FrancuskaEvropa

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara