""
""

Ide i Džigi, hoće ga Genčlerbirligi

Vreme čitanja: 2min | čet. 30.01.14. | 08:41

Partizan odoborio Ranku Stojiću da pregovara, otkupna cena milion i po evra, Ninkovićeva eventualna godišnja plata pola miliona

Miloš Jojić je na putu da za Dortmund, gde će potpisati ugovor sa Borusijom, a u finišu prelaznog roka Partizan bi mogao da ostane bez još jednog standardnog prvotimca. Reč je o Nikoli Ninkoviću, za koga postoji konkretno interesovanje turskog Genčlerbirligija, piše Sport.

Čelnicima crno-belih ovu mogućnost predstavio  je Ranko Stojić, poznati menadžer ovih dana boravi u Antaliji i  posle kontrolnog susreta sa Volfzbergerom (2:1) obavestio je zvaničnike kluba iz Humske popularnog Džigija želi Genčler.  Klub u kojem su, najviše zahvaljujući Stojiću, u protekle dve godine angažman pronašli Duško Tošić, Radosav Petrović, Nemanja Tomić, Milan Smiljanić, kao i Dejan Lekić, pre odlaska u Hihon.

Izabrane vesti

Stojić je, piše Sport, posle razgovora sa sportski direktorom Partizana Albertom Nađom dobio odobrenje da pregovara, uz napomenu kako Ninković može da napusti Partizan samo pod uslovom da zainteresovani klub uplati milion i po evra na ime obeštećenja. Navodno, Genčlerbirligi je spreman da Ninkoviću ponudi godišnja primanja od pola miliona evra.
Načuo sam nešto o interesovanju Genčlerbirligija, ali ne mogu da pričam o tome, dok ne budem razgovarao sa ljudima iz kluba i znao konkretnije detalje, kao i sa porodicom“, rekao je Nikola Ninković, strelac tri i asistent za četiri gola u 19 utakmica jesenje sezone, računajući sva takmičenja.

SAŠA IVKOVIĆ NA POZAJMICI U RABOTNIČKOM

Posle Jojića i eventualno Ninkovića, Partizan će napustiti i Saša Ivković. Mladi štoper, letos priključen prvom timu, igraće do kraja sezone u Rabotničkom, kao pozajmljen igrač srpskog prvaka.

Crno-beli su odlučili da nekadašnjeg defanzivca Teleoptika pošalju na kaljenje u Skoplje, jer su procenili da bi u konkurenciji Milana Obradovića, Branislava Trajkovića, Miloša Ostojića i Vojislava Stankovića imao skromnu minutažu.

(FOTO: MN Press)

 


tagovi

SuperligaSrbijaSaša IvkovićNikola NinkovićFK Partizangenčlerbirligi

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara