""
""

Igokea pred Olimpiju: I desetkovani povredama možemo da pobedimo

Vreme čitanja: 2min | pon. 05.10.15. | 16:01

“Najbolji igrači tima iz Ljubljane su Zek Rajt i Sava Lešić”, kaže za naš portal Nikola Pešaković

Poslednju utakmicu drugog kola regionalne ABA lige odigraće Igokea i Olimpija. Ljubljančani su u prvom kolu pobedili MZT, dok je tim iz Aleksandrovca poražen u Zagrebu od Cedevite. Izabranici Željka Lukajića večeras će pokušati da ostvare prvi trijumf u novoj sezoni protiv kvalitetne Olimpije što potvrđuje i nekadašnji igrač Partizana Nikola Pešaković.
Očekuje nas bitan meč jer želimo da pred našim navijačima upišemo prve bodove. Protiv Cedevite smo pokazali da možemo da se nosimo sa ekipama iz vrha tabele. Olimpija poseduje kvalitet, glavni igrači su Zek Rajt i naš Sava Lešić. U utakmicu moramo da uđemo borbeno, maksimalno motivisano, sa velikom energijom i samo tako možemo doći do pobede“, kaže za naš portal Nikola Pešaković.

U međuvremenu Igokea je dobila još jedno pojačanje, ali i kuburi sa povredama.
Stigao je Ivan Radenović što nam puno znači. Sa druge strane. Povređen je Čakarević koji će pauzirati duži period što je veliki hendikep. Takođe, pauzira i Krstić koji je zbog bakterije u bolnici. Na sreću ostali igrači su spremni“.

Izabrane vesti

Ti si takođe novajlija u ekipi, da li si se već adaptirao?
„Privikavam se na okolinu i sistem rada Željka Lukajića. Za sad je sve u najboljem redu, na meni je da maksimalno treniram i da iskoristim šansu. Uslovi su fenomenalni, sve je na visokom nivou, trenutno se najviše družim sa Čačaninom Nemanjom Todorovićem koji je u Igokeu stigao iz valjevskog Metalca“, poručio je Pešaković.

Utakmica Igokea-Olimpija počinje u 21.00 čas.

Piše: Đurđe Mečanin


tagovi

SrbijaSlovenijaOlimpijaNikola PešakovićJadranska ligaIgokeaEvropa

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara