"Akinfejev će verovatno da se zahvali na pozivu..."
"Akinfejev će verovatno da se zahvali na pozivu..."

Igore, pomoli se, pa na kupanje u Crnu Goru!

Vreme čitanja: 1min | sre. 08.04.15. | 14:14

Ruski golman Akinfejev koji je nedavno pogođen bakljom u Podgorici dobio poziv da letuje u Ulcinju

Akinfejev će verovatno da se zahvali na pozivu...Golman ruske reprezentacije i moskovskog CSKA Igor Akinfejev dobio poziv da letuje u Crnoj Gori?! Tokom meča kvalifikacija za Evropsko prvernstvo između Crne Gore i Rusije iskusni čuvar mreže pogođen je bakljom u glavu sa tribina, od čega je zadobio opekotine po vratu i blagi potres mozga, a ovaj poziv trebalo bi da predstavlja neki vid izvinjenja.

Izvršni direktor Ulcinjske rivijere Radomir Mikan Zec uputio je javni poziv Akinfejevu da sa porodicom bude gost u najlepšem apartmanu hotela "Olimpik" u Ulcinju, u trajanju od 15 dana. 
""U ime Hotelsko-turističkog preduzeća 'Ulcinjska rivijera', države Crne Gore i tradicionalno dobrih rusko-crnogorskih odnosa, srdačno Vas pozivamo da sa porodicom budete naš gost. Želimo da osetite Crnu Goru u drugom svetlu i da naše tradicionalno dobre odnose nastavimo, a prijateljstvo učinimo jačim. Želimo da pojedinačno loš slučaj ne stvori lošu sliku o gostoljubivoj Crnoj Gori. Stavljamo Vam na raspolaganje 15 dana, u terminu koji Vama odgovara, najljepši apartman u hotelu na Adi Bojani ili u hotelu 'Olimpik' na Velikoj plaži, gde ćete imati status privilegovanog gosta", navodi se u pozivu koji je preneo sajt Radio televizije Crne Gore.

Izabrane vesti

(foto: Action Images)


tagovi

Rusijareprezentativni fudbalincidentiIgor AkinfejevEvropa

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara