"MOZZART Superliga Fantazzi Fudbal"
"MOZZART Superliga Fantazzi Fudbal"

Igraj MOZZART Fantazzi fudbal, čekaju te vredne nagrade u svakom kolu

Vreme čitanja: 2min | pet. 06.09.13. | 15:28

Takmičenje koje je izazvalo ogromnu pažnju među poznavaocima Superlige Srbije nastavlja se u subotu 14. septembra

MOZZART Superliga Fantazzi Fudbal

Da ima nade za oporavak domaćeg fudbala najbolji su nam pokazatelj dani iza nas: na stadionu Čukaričkog dva puta je bilo po oko 4.500 gledalaca, Voždovac je otvorio teren na vrhu tržnog centra i uneo novinu na evropskom nivou, probudili su se Niš, Kruševac, Novi Pazar...

Izabrane vesti

A ništa manje bitan nije ni podatak da za MOZZART Fantazzi Fudbal, jedino takmičenje u kojem se bodovi osvajaju zahvaljujući poznavanju Jelen Superlige, vlada ogromno interesovanje.

Naime, otkako je na portalu mozzartsport.com puštena mogućnost kreiranja timova za sezonu 2013/2014, više hiljada vas se prijavilo za učešće. I vama dugujemo izvinjenje jer je zbog ogromne aktivnosti klubova poslednjeg dana prelaznog roka došlo do značajnih promena u igračkim kadrovima, a s obzirom na to da su se igrači koji su promenili sredinu našli u skoro svim vašim timovima, i mi smo morali da napravimo značajna pomeranja, pa ste dugo čekali na obračun 4. kola. Zbog pomenutih brojnih transfera mnogi nisu imali kompletne timove, pa bi svakako bili oštećeni pred nastavak takmičenja, i zato smo odlučili da pravo takmičenje krene od 5. kola Superlige, dakle od subote 14. septembra!

Podsećamo vas da će menadžer najboljeg tima u svakom kolu kao nagradu dobiti tablet, drugoplasirani PC igru, a trećeplasirani GAMEPAD uređaj.

Najbolje smo sačuvali za kraj takmičenja: pobednik Fantazzi Fudbala za sezonu 2013/2014. dobiće skuter, drugoplasirani SMART LCD televizor, a trećeplasirani konzolu za igru.

Valja istaći i najbitnija pravila: svoje timove možete kreirati do početka prve utakmice u kolu, kada se transferi automatski blokiraju. U ovom slučaju, do početka prve utakmice 5. kola imate neograničen broj transfera, a ubuduće, između dva kola moći ćete da izvršite tri besplatna transfera, a svaki naredni koštaće vas dva od dotad osvojenih bodova. Pratite zato portal mozzartsport.com kako biste se informisali o povredama i suspenzijama igrača, kao i o planovima trenera za konkretnu utakmicu.

Pravilnik o bodovanju možete pronaći OVDE, a koristan savet može da vam bude činjenica da je prošle sezone, prema statistici, najbolje bilo u timu imati odbrambrenog igrača koji postiže dosta golova, ili vezistu koji daje golove i asistira...

Bitno je da znate i da obračun za svako kolo možete očekivati dan posle završetka poslednje utakmice u kolu. Zašto toliko dugo čekamo, pitali su nas mnogi od vas. Razlog je jednostavan i praktičan: kada dobijemo podatke iz MOZZART MEČ CENTRA, koji su validni za obračun bodova u Fantazzi Fudbalu, upoređujemo ih sa zvaničnim izveštajima delegata Superlige Srbije kako bismo eliminisali eventualne greške naših izveštača, koje umeju da se dogode zbog prirode posla i različitih uslova rada na stadionima u Srbiji. Ovim putem vam se zahvaljujemo na razumevanju.

Sada imate sasvim dovoljno vremena da do subote 14. septembra dobro razmislite koji igrači mogu da vam olakšaju put do vrednih nagrada.

Srećno!


tagovi

FK Crvena zvezdaČukaričkiFANTAZZI FUDBALJagodinaNapredak KruševacNovi PazarFK PartizanRadRadnički KragujevacRadnički Nišsloboda užiceSrbijaSuperligaFK Vojvodinafk voždovac

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara