"Mesi"
"Mesi"

Igrala se Barsa: Katalonski povetarac prejak za Seltik, debitovao Suarez (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | sub. 30.07.16. | 20:54

Blaugrana slavila s 3:1 u okvitu Internacionalnog kupa šampiona

MesiIako ne u najjačem sastavu, Barselona je pokazala snagu i sa kombinovanim sastavom. Katalonci su nadigrali Seltik na Aviva stadionu u Dablinu s 3:1 (3:1), a meč su između ostalog obeležili Leo Mesi sa plavom kosom, Denis Suarez koji je debitovao za Blaugranu i veliki kiks Hose Antonija Martineza u 29. minutu.

Generalno, bila je ovo zanimljiva utakmica sa dosta tempa, pala su i četiri gola i može se reći da je imalo šta da se vidi.

Izabrane vesti

Kod prvog gola sarađivali su Arda Turan koji je bio egzekutor i Aleš Vidal koji mu je asistirao. Zanimljivo, dva igrača koja se nisu naigrala prošle sezone.

Grifits je smanjio u 29. minutu posle velike greške Martineza koji se obrukao kod prijema, a samo dva minuta kasnije Barsa je već vodila jer je Ambroz dao autogol. El Hadadi je zapečatio sudbinu Seltika posle jako lepe akcije.

Leo Mesi je igrao u prvom poluvremenu, a u drugom su priliku da igraju dobili daleko manje poznati igrači pa je najviše zbog toga sve ostalo na rezultatu 3:1.

Sve u svemu uspešna provera za Barselonu koja tek počinje da pali motore. I ovakva forma je bila više nego dovoljna Kataloncima da se poigraju sa Seltikom.

(FOTO: Action images)


tagovi

ŠpanijaSeltikmeđunarodni fudbalLionel MesiEvropaDenis Suarez

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara