"Gonzalo Iguain"
"Gonzalo Iguain"

Iguain kreće stopama Prosinečkog, Hadžija, Luisa Enrikea, Etoa...?

Vreme čitanja: 2min | sre. 04.06.14. | 10:31

Pipita velika želja Barselone

Gonzalo IguainKako dani prolaze, Barselona je sve dalja od kupovine Serhija Kuna Aguera. U prethodnom periodu u igri je bila suma od oko 70.000.000 evra, ali je uprava Mančester Sitija odlučila da katalonskom gigantu ne da ni cent popusta. Već smatra da je jedini logičan vid prodaje da se španski gigant isprsi bar za onoliko novca koliko je Real prošlog leta dao za Gereta Bejla, piše katalonski dnevnik El Mundo Deportivo.

U ovom trenutku jedina nada Barse je Leo Mesi, Aguerov saigrač iz reprezentacije i kum, koji bi mogao da iskoristi svoj uticaj i privoli Kuna da, eventualno zatraži da bude stavljen na transfer listu, posle čega bi Građani bili primorani na prodaju, za znatno manju sumu novca, dodaje isti list.

Izabrane vesti

Ipak, kao alternativa već ovog trenutka pominje se centarfor Napolija Gonzalo Iguain, koji bi svojim stilom igre mogao lako da se navikne na ono što Luis Enrike bude zahtevao od igrača.

Pipita ima aktuelni ugovor do leta 2018. godine, uz godišnju platu od 4.500.000 evra, što znači da će Blaugrana morati dobro da se naoruža ako želi da kapariše strelca 24 pogotka u minuloj sezoni. A, s obzirom da je Iguain prošlog leta plaćen oko 38.000.000 evra, Napoli definitivno ga sigurno neće pustiti za sumu manju od 45-50.000.000 evra.

Eventualnim dolaskom na stadion Kamp Nou Iguain bi ušao u društvo odabranih, odnosno onih koji su tokom karijere nosili dres dva ljuta španska rivala. A, među onima koji su igrali prvo za Real, potom i Barsu nalaze se Robert Prosinečki, Samuel Eto, Georgi Hadži, čak i sadašnji trener Katalonaca Luis Enrike...

(FOTO: Action Images)

 


tagovi

ŠpanijaSerija ASerhio Kun AgueroReal MadridPrimeraNapoliItalijaGonzalo IguainEvropa

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara