""
""

Ijan Rajt: Marihuana mi zamalo upropastila karijeru

Vreme čitanja: 1min | čet. 15.09.16. | 16:35

Legendarni napadač Arsenala otkrio kako je izbegao doping kontrolu samo dan nakon što je duvao

Legendarni napadač Arsenala Ijan Rajt izneo je zanimljivo otkriće u svojoj novoj knjizi pa i to da je skoro ostavio fudbalsku karijeru zbog marihuane dok je nastupao za Kristal Palas. 

Izabrane vesti

Pušio je gandžu noć pred utakmicu, a sutradan se jedva provukao kada je u svlačionicu upala doping kontrola posle utakmice sa Vest Bromvič Albionom i pobede Orlova od 4:1. Prozivali su redom fudbalere, a posle devetke Marka Brajta preskočili su desetku Rajta i prozvali igrača sa brojem 11 - Fila Barbera.

Taj trenutak Rajt je opisao u novoj knjizi "Život u fudbalu" koju će narednih dana izdati San, uz opasku da nikada kasnije nije stavio džoint u usta.
“Prvi put u životu sam se tako uspaničio kada sam ih video. Pušio sam marihuanu nepuna 24 časa ranije i znao sam da će mi kaijera propasti ako nalaz bude pozitivan. Bio sam paralizovan od straha, probao sam da ne delujem sumnjivo. Onda je tip prozivao redom 'igrač broj devet - Mark Brajt'. Bio sam siguran da mene sledećeg planiraju za kontrolu, desetku, ali se onda čulo 'Igrač broj 11 - Barber'. Seo sam, ma šta seo, srušio se na klupu i pomislio da mora da ima neko gore ko vodi računa o meni. Bio sam uveren u to”, napisao je Ijan Rajt.

Legendarni napadač prešao je iz Kristala Palasa u Arsenal 1991. godine, gde je postigao 185 golova u 279 nastupa.

(FOTO: Action Images) 


tagovi

Premijer ligamarihuanaKristal PalasJan RajtEngleskaArsenal

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara