"Sedrik Gogua"
"Sedrik Gogua"

Iliev: Sve u našim rukama! Platiće nam obeštećenje za Goguu

Vreme čitanja: 2min | ned. 13.11.16. | 14:28

Sportski direktor Partizana najavljuje da će crno-beli naplatiti odlazak problematičnog štopera

Sedrik GoguaVest da je Sedrik Gogua otišao ne probu u Dinamo iz Kijeva nema tretman iznenađujuče u Humskoj 1. Nema ni zabrinutosti na crno-beloj strani Topčiderskog brda da bi štoper iz Obale Slonovače tek tako mogao da raskine ugovor sa Partizanom, kao što najavljuje za ukrajinske medije, posle prijateljske utakmice moldavskog Milsamija, prvog testa u nameri da se dokaže treneru Sergeju Rebrovu.

Čelnici osvajača srpskog kupa uveravaju da raspolažu argumentima koji apsolutno idu na njihovu vodenicu, te da popularni "Dominator" može u novu sredinu samo pod uslovom da njegov naredni klub zavuče ruku u džep i plati obeštećenje.
"Mislim da su u maloj zabludi oni koji očekuju da se sve reši tek tako", pojasnio je Ivica Iliev, sportski direktor Partizana u izjavi za MOZZART Sport. "Otkako je napravio incident, kad mu je zbog vožnje u alkoholisanom stanju oduzeta dozvola, više se nije pojavljivao u klubu. Svojevoljno je otišao. Mi pratimo situaciju, držimo je pod kontrolom, sve je u našim rukama. Naši advokati su upućeniji od mene u ovu tematiku, mada moje mišljenje je da će se sve rešiti tako što će Sedrikov potencijalni klub nama platiti obeštećenje. Svakako ćemo dobiti određenu finansijsku naknadu".

Izabrane vesti

Sedrig Gogua je u Humsku 1 došao sredinom januara, potpisavši ugovor na četiri godine, što implicira da Partizan zaista odlučuje o njegovoj sudbini. Opet, logično je i rastati se sa fudbalerom koji već mesec dana nije deo takmičarske ekipe. Pod određenim uslovima.
"Znamo da je Dinamo zainteresovan. Bio je i letos. Do poslednjeg dana prelaznog roka imali smo šansu da realizujemo transfer, međutim, u tom trenutku nismo želeli da se odreknemo igrača koji bi potencijalom i igrama za šest meseci ili godinu dana sam sebi formirao veću cenu. Tad je počelo Goguino nezadovoljstvo, izazvano činjenicom da ga nismo pustili. Iz ove perspektive, žao mi je što to tad nismo uradili, jer je u pitanju bila ozbilja cifra za igrača koji je iza sebe imao samo prolećni deo sezone u dresu Partizana", dopunio je Ivica Iliev.

(FOTO: MOZZART Sport)


tagovi

SuperligaSrbijaSedrik GoguaFK PartizanIvica IlievDinamo Kijev

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara