""
""

Ilija Petković se nudi Toletu: Što da predlažem drugog za selektora kad sam ja tu…

Vreme čitanja: 1min | sre. 05.02.14. | 08:32

''Siguran sam da ne bismo preskočili nijedno Evropsko i Svetsko prvenstvo'', ističe bivši vođa državnog tima

 

E, ovo još nismo imali! U danima kad traje polemika kome bi trebalo poveriti selektorsku funkciju posle razlaza sa Sinišom Mihajlovićem (Aleksandar Stanojević slovi kao najozbiljniji, kažu i  jedini kandidat), oglasio se bivši kormilar državnog tima Ilija Petković (68) predloživši za poziciju glavnokomandujućeg – sebe!?

Izabrane vesti

Stručnjak pod čijim se vođstvom selekcija Srbije i Crne Gore ubedljivo plasirala na Prvenstvo sveta 2006. (bez poraza, samo jedan primljen gol u kvalifikacijama), a zatim pretrpela fijasko u Nemačkoj je u razgovoru za Sport upitan koga bi predložio za selektora.

Odgovor je, u najmanju ruku, bio iznenađujući.
Sebe! Zašto bih predlagao nekog drugog kad sam ja tu. Spreman sam kao zapeta puška da ponovo budem na klupi najbolje srpske reprezentacije. Predlažem sebe jer imam viziju vaskrsnuća našeg reprezentativnog fudbala. Siguran sam da ne bismo preskočili nijedno Evropsko i Svetsko prvenstvo u narednom periodu“, rekao je Ilija Petković za Sport.

Nekadašnji vezista OFK Beograda i francuskog Troa tokom trenerske karijere vodio je Romantičare, Servet (Švajcarska), Aris (Grčka), Fukuoku (Japan), Šangaj, Sičuan (Kina), Inčon, Gjongnam (Južna Koreja) i Al Ahli (Saudijska Arabija).

(FOTO: Star sport)


tagovi

Srbijareprezentativni fudbalfudbalska reprezentacija SrbijeIlija Petković

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara