""
""

Ilija Stolica ima poziv Vojvodine!

Vreme čitanja: 2min | čet. 14.12.17. | 10:29

Dojučerašnji trener Voždovca prvi pik za novog trenera novosadaskog superligaša

Tek što se rastao sa Voždovcem Ilija Stolica je dobio prvu konkretnu ponudu! Mladi stručnjak, koji je tokom ove godine beležio sjajne rezultate sa Zmajevima, prvi je pik čelnika Vojvodine za upražnjeno mesto šefa stručnog štaba novosadskog superligaša, saznaje MOZZART Sport.

Posle rastanka sa Vladimirom Buačom Vojvodinu je privremeno vodio Zoran Vasiljević, čak je i remizirao na stadionu Partizana, ali se u Srpskoj Atini sprema velika zimska rekonstrukcija. Novi sportski direktor Saša Drakulić dobio je zadatak da pojača igrački kadar i ekspresno reši pitanje novo trenera.

Izabrane vesti

Već je kontaktiran Ilija Stolica. Mladom stručnjaku bi klupa Vojvodine predstavljala iskorak u karijeri, ali pitanje je imaju li Novosađani argumente da ga ubede da prihvati poziv. Posebno, jer je nekadašnji napadač Partizana i Zemuna napustio Voždovac razočaran zbivanjima u našem fudbalu.
„Mislim da smo ekipa protiv koje je sviran najveći broj penala u Superligi, ali penala koji nažalost nisu bili penali. Ipak, da ne okrećem sve na te žalbe, koje su meni u nekoj meri i smučile fudbal. Ovu odluku sam doneo posle utakmica u Nišu i u Surdulici. Prošlo kolo protiv Spartaka mi je samo zaokružilo i izobličilo ovu moju odluku“, poručio je Stolica posle duela sa Mačvom (1:1)

Pored Ilije Stolica ozbiljan kandidat za klupu Vojvodine je Predrag Rogan. Reč je o stručnjaku koji je ovdašnjoj javnosti poznat kao trener Mačve i Rada. Prethodnih nekoliko godina je radio zajedno sa Nebojšom Vignjevićem u mađarskom Ujpeštu, gde je organizovao kompletnu omladinsku školu.

Veterani Vojvodine su predložili Milorada Kosanovića, ali iskusni stručnjak nema podršku navijača.

Novi trener Stare Dame biće poznat najkasnije do ponedeljka.


tagovi

EvropaIlija StolicaPredrag RoganSrbijaFK Vojvodina

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara