""
""

Iliev našao štopera! Nije bio dobar Udinezeu da li će valjati Partizanu? (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | uto. 22.12.15. | 21:15

Siniša Saničanin (20), defanzivac banjalučkog Borca, stiže na probu u Humsku

Novi stručni štab Partizana, predvođen trenerom Ivanom Tomićem, bacio se u portagu za pojačanjima, a posebno im je potreban remont u štoperskoj liniji. Da li rešenje za probleme crno-belih ponovo leži u komšiluku, tačnije u banjalučkom Borcu odakle je letos stigao i levi bek Aleksandar Subić?

Izabrane vesti

Elem, u izjavi za tamošnje medije, 20-godišnji defanzivac Borca Siniša Saničanin najavio je da uskoro stiže u Beograd na probu u taboru crno-belih.
“Postoji šansa da još pre Nove godine odem u Beograd na probu u Partizan, a potom i u nekoliko najjačih austrijskih klubova. Videćemo, ponude gode, ali čvrsto stojim na zemlji. Voleo bih da promenim sredinu, međutim, neću po bilo kakvu cenu otići iz Borca”, istakao je Saničanin u razgovoru za Glas Srpske.

Defanzivac je nedavno boravio na probi i u redovima italijanskog Udinezea.
“Zajedno sa menadžerom još očekujem odgovor iz Italije, ali kao što je poznato, moj odlazak na 'čizmu' ne zavisi samo od kvaliteta, već i od Pravilnika o angažmanu stranaca u Seriji A. Postoji opcija da me angažuju i odmah proslede u Seriju B do leta, a kako sada stvari stoje, to bi bila Peruđa”, naglasio je Saničanin.

Fudbaler Borca jesenas je odigrao svih 18 premijerligaških mečeva, postigao je jedan gol, upisao asistenciju i zaradio jedan žuti karton. Rođen je 24. aprila 1995. godine u Prijedoru i prošao je sve mlađe selekcije Rudara. U januaru 2013. prekomandovan je iz omladinske škole u prvi tim sa kojim je prošle godine osvojio šampionsku titulu u Republici Srpskoj. To mu je bila preporuka da dođe na u Banjaluku i potpiše ugovor sa Borcem.

Pratite MOZZART i na Vajberu!

(FOTO: Screenshot)


tagovi

Siniša SaničaninProbaFK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara