Ilves može i sa drugim timom, Lahti van forme

Vreme čitanja: 1min | pon. 30.07.18. | 09:50

"Ilves je napustio evropsku scenu u prethodnoj rundi kvalifikacija. Međutim, slavio je u prvenstvu, iako je odmarao pola tima. Igrao je sa mladim igračima koji su imali malu minutažu u sezoni. Sada kada su kompletni novi trijumf ne bi trebalo da izostane", kaže defanzivac Jara Pavle Milosavljević

Prosečni poznavalac finskog fudbala sa ovih prostora uglavnom zna da je Helsinki tamo bog i batina. To je u redu, ali šta kada naiđe dan kao što je ovaj - dve utakmice, ne toliko poznati timovi, šta odigrati?

Zato treba apostrofirati Pavla Milosavljevića, koji nastupa za drugoligaša Jaro. Milosavljević pet i po godina živi i radi u Finskoj. Ako neko poznaje tamošnji fudbal, onda je to on. Pa, da vidimo...

Izabrane vesti

Šta kaže o okršaju VPS - Lahti?
"Fudbaleri Lahtija su van forme, dok je VPS u prošlom kolu slavio na terenu KuPS-a. Mislim da bi na krilima tog uspeha mogao da savlada i Lahti", izjavio je Milosavljević za TIP Novosti.

Milosavljević kaže da vredi gađati dvojku na Ilves.
"Ilves je napustio evropsku scenu u prethodnoj rundi kvalifikacija. Međutim, slavio je u prvenstvu, iako je odmarao pola tima. Igrao je sa mladim igračima koji su imali malu minutažu u sezoni. Sada kada su kompletni novi trijumf ne bi trebalo da izostane", zaključio je srpski internacionalac.

Da vidimo kako to izgleda na tiketu:

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Pon 17:30 5701 FIN 1 VPS - Lahti ki 1 2,45
Pon 17:30 5702 FIN 1 TPS - Ilves ki 2 2,40
Ukupna kvota5,88

FINSKA 1 

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama

Foto: Shutterstock


tagovi

Finska 1Finska

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara