""
""

Imaju love: Sosijedad poslao ponudu u Mančester, na stolu je 11.000.000 evra

Vreme čitanja: 1min | čet. 22.06.17. | 13:21

Teško da će Murinjo dobiti više novca za igrača koji nije dao gol minule sezone

Hteo ga je Lion, hteo ga je i Olimpik Marselj, međutim, prvi konkretan potez u nameri da angažuje Adnana Januzaja povukao je Real Sosijedad. Klub iz San Sebastijana je na adresu Mančester junajteda poslao zavničnu ponudu i pokazavši nameru da oživi karijeru belgijskog veziste, koja je u stmoglavom padu.

Baski su obavestili Crvene đavole da su spremni da plate 11.000.000 evra. To je čak za 1.000.000 više od cene koju je Žoze Murinjo nalepio na Januzaja. Iako se isprava činilo da Sosijedad nema novca za 22-godišnjeg fudbalera ovaj potez pokazuje da se na Anoeti prave ozbiljni planovi za narednu sezonu u kojoj će se igrati i evropski fudbal.

Izabrane vesti

Sosijedad je zainteresovan za trogodišnju saradnju, s tim da uslovi koji su ponuđeni igraču još nisu poznati. S obzirom da Adnan Januzaj ulazi u završnu godinu ugovora sa Mančesterom i da ga nema u planovima Žozea Murinja ovo se čini kao izvestan posao.

Pogotovo za Junajted, jer bi dobio novac za igrača koji minule sezone nije dao nijedan gol u 22 premijerligaške utakmica koliko je odigrao za Sanderlend. Ostrvski mediji pretpostavljaju da će Mančester junajted insistirati na takozvanoj „povratnoj klauzuli“ bez obzira u koji klub bude prodao Januzaja.

(FOTO: Action images)


tagovi

ŠpanijaReal SosijedadPrimeraPremijer ligaEvropaEngleskaAdnan Januzaj

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara