""
""

Indijana vratila Torontu milo za drago! Pejsersi u petoj brzini, šta se desilo sa Lourijem i Derozanom?!

Vreme čitanja: 1min | sub. 23.04.16. | 23:50

Džordž, Hil i Mainmi preslišali Reptorse

Toronto je uspeo da šokira Indijanu kao gost i odnese ubedljivu pobedu u trećoj utakmicu, ali Pejsersi su u četvrtom susretu reagovali jako i Reptorsima vratili milo za drago - 100:83 (28:16, 29:26, 16:16, 27:25).

Izabrane vesti

Time je rezultat u seriji izjednačen na 2-2, a sledeći susret na programu je 26. aprila, kada je domaćin Toronto u Er Kanada Centru.

Interesantno, Indijana nijednog trenutka nije dozvolila Reptorsima da dođu do vođstva, već su svih 48 minuta vukli sve konce igre i vodili. Do kraja prve deonice bilo je 14 razlike, do poluvremena – čak 24 koševa u jednom trenutku. Indijana je snažnom, eksplozivnom odbranom pregazila Toronto i nije dozvolila rivalu da se vrati u život.

Uspeli su gosti, doduše da umanje malo zaostatak, ali nisu mogli ozbiljnije da se uključe u borbu za pobedu. Pejserse su do pobede vodili Džordž Hil i Jan Mainmi sa po 22 poena, s tim što je francuski centar skupio još i deset skokova i pet asistencija. Pol Džordž je meč završio sa 19 poena i četiri uhvaćene lopte. Kod gostiju Jonas Valančijunas skupio je 16 poena i šest skokova, dok su Kajl Louri i posebno Demar Derozan bili gotovo potpuno indisponirani. Prvi je imao 12, a drugi tek osam poena. 

(FOTO: Action Images)


tagovi

Pol DžordžNBA ligaKajl LouriJan MainmiIndijana PejsersDemar Derozan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara