""
""

Inter bez najboljih na dve utakmice!

Vreme čitanja: 1min | pon. 06.02.17. | 19:40

Nema šale sa disciplincima Serije A

Zvezde Intera Mauro Ikardi i Ivan Perišić dobili su po dve utakmice suspenzije posle poraza svog tima od Juventusa u Torinu u nedelju uveče. Bjankoneri su slavili zahvaljujući pogotku Huana Kvadrada u prvom poluvremenu, a gosti su negodovali jer im u finišu meča nije dosuđen penal.

Izabrane vesti

Perišić je isključen u sudijskoj nadoknadi, pa je Serija A danas saopštila da ga očekuje suspenzija od dve utakmice zbog kako se navodi „izraza nepoštovanja“ prema sudijama. Takođe, uprkos činjenici da tokom uitakmice nije isključen, Ikardi je dobio istu suspenziju zbog uvreda na račun sudije Ricolija.

Utvrđeno je i da je kapiten Neroazura „šutnuo loptu u pravcu glavnog sudije, ali ga nije pogodio“ za šta je kažnjen sa dodatnih 10.000 evra.

Pored njih, Hoze Kaljehon iz Napolija je dobio jednu utakmicu i kaznu od 10.000 evra zbog isključenja na meču sa Bolonjom kada je šutnuo protivnika Adama Nađija, dok su preostali igrači isključeni u minulom kolu - Sosa (Milan), Cezar (Kjevo), Krisetig (Krotone) i Masina (Bolonja) dobili po meč suspšenzije.

(FOTO: Action Images)  


tagovi

EvropaInterItalijaIvan PerišićMauro IkardiSerija Asuspenzija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara