""
""

INTER JE OPET „UKLET“! Povrede osakatile Nerozaure, čak 15 igrača u bolnici!

Vreme čitanja: 1min | pon. 29.04.13. | 13:41

Pucanje Zanetije tetive je samo vrhunac maleroznog niza koji potresa klub sa Meace. Od početka sezone čak 23 fudbalera Intera su morali na prinudne pauze zbog raznih povreda

 

Izabrane vesti

Sezona iz košmara koja je počela loše, a završiće se još gore! To je slika i prilika italijanskog Intera ove godine. Kao da je prokletsvo bačeno na giganta sa Đuzepe Meace, jer gotovo da nema utakmice u kojoj se neki igrač ne povredi.

Pre desetak godina Inter su nazivali ukletim klubom koji nikada neće osvojiti titulu bez obzira na Moratijeve milione. I da nije došlo da Kalčopolija (ili Farsopolija za neke) pitanje je da li bi Inter skinuo prokletstvo. Usledile su godine dominacije, a kao kruna svega je došla tripla kruna 2010. godine. Inter je bio na samom vrhu fudbalske Evrope. A, onda je krenuo pad. Prvo lagan, a sada nezadrživ i meteroske brzine. I ono što je najgore je što Inter još nije udario od dno.

Svu sreću koju su imali prethodnih sezona, danas skupo plaćaju. Nije problem ni što gube bodove, ni što lopta neće u gol, već što Inter više ne može da skrpi ekipu za uatkmicu. Povrede su osakatile sastav Neroazura. Od početka sezone je krenulo loše. Bolnicu u sportskom centru Apijano Đentile je otvorio naš Dejan Stanković koji ni do danas nije uspeo da se oporavi od povrede Ahilove tetive, a onda su se maleri ređali kao na traci.

U ovom trenutku Inter na listi povređenih ima čak 15 igrača, a za njih sedam je sezona završena. Od početka sezone


tagovi

Dejan StankovićDijego MilitoEvropaHavijer ZanetiInterItalijaMatijas Silvestrepovrede igracaSerija A

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara