""
""

Inter nije završio: Još Fabregas plus dvojica u odbrani

Vreme čitanja: 2min | pon. 29.08.16. | 10:21

Konte nudi Španca za Brozovića

Inter je napravio veliki iskorak na fudbalskoj pijaci dovođenjem Žoaoа Marija i Gabrijela Barbose, ali to nije kraj velikim pojačanjima na Đuzepe Meaci. Bombastičan prelazni rok Nerazura mogli bi da zatvore Sesk Fabregas i još dvojica defanzivaca: Domeniko Krišito i Martin Kaseres.

Izabrane vesti

Inter je kupovinama Portugalca i Barbose prinuđen da nekoga i proda, a izbor je pao na Marcela Brozovića. Iako je Hrvat bitan faktor u timu, mora da zaradi neki novac, a pored njega se očekuju i odlasci Ranokije, Santona i Felipa Mela.

Poznato je da je Čelsi zainteresovan za Borzovića, a londonski klub je došao i na ideju kako da što lakše dođe do hrvatskog veziste. Čelsi je ponudio Nerazurima trampu u kojoj bi Sesk Fabregas otišao put Milana, a Brozović se preselio na Stamford Bridž. Fabregas nije u Konteovim planovima, ima status rezerve a klub pokušava da izvuče maksimum od njegovog odlaska. Za Inter bi ovo takođe bila zanimljiva opcija s obzirom da se oko Brozovića vrzma i Juventus, a Inter ne želi da pojačava najvećeg rivala.

Iako se Fabregas oglasio u javnosti s rečima da mu je lepo u Čelsiju, da voli klub i da je u dobrim odnosima s trenerom Konteom, njegova želja nije jedino što je presudno. Čelsi bi mogao da ga natera na transfer u finišu pijace...

Istovremeno, Inter bi pored Fabregasa mogao da dobije još dva pojačanja. I to u odbrani. Želje Franka de Bura su Martin Kaseres koji je slobodan igrač i ima ponude Napolija, Rome i Fјorentine. Druga meta je Ezekijel Garaj iz Zenita za kojeg se još interesuje i Valensija.

(FOTO: Action images)

 

 

 


tagovi

Sesk FabregasSerija APremijer ligaMartin KaseresMarcelo BrozovićItalijaInterEzekijel GarajEvropaEngleskaČelsi

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara