Inter sa Ikardijem na Ajntraht?

Vreme čitanja: 2min | pet. 22.02.19. | 15:40

Havijer Zaneti smiruje situaciju

Inter je u seriji od tri pobede otkako je ražalovao bivšeg kapitena Maura Ikardija i udaljio ga iz tima. Sukob kluba sa Argentincem se oseća na terenu, ali je za očekivati da se situacija uskoro smiri.

Potpredsednik kluba Havijer Zaneti pokušava sa spusti loptu i da na neki način opet otvori vrata prvog tima za prvog strelca. Zaneti je danas prokomentarisao žreb za Ligu Evrope u kojoj će se Inter u osmini finala sastati sa Ajntrahtom i najavio mogućnost da Ikardi igra u tim dvomeču.
„Mauro je važan igrač za nas i nadamo se da ćemo ga imati u timu za duele sa Ajntrahtom. Kada imate probleme u svlačionici, morate da ih rešavate interno. Ekipa samo na taj način može da jača. Moramo da stvorimo pravu atmosferu da bismo pobeđivali. Žao mi je zbog situacije koja je eskalirala, ali ponavljam još jednom: Mora se voditi računa šta je najvažnije za dobrobit tima“, rekao je Zaneti.

Izabrane vesti

Ipak, Zaneti ne vidi prostor da se Ikardiju vrati kapitenska traka...
„Ta odluka nije donesena ishitereno, tako da ne verujem da će opet biti promene kapitena. Nisam još pričao sa njim o tome, sačekaću da prođe malo vremena“.

O šansama Intera u osmini finala protiv Ajntrahta...
„Nemačke timove je uvek teško pobediti, tako da ćemo morati dobro da zapnemo. Da li smo favoriti? Inter uvek mora da ide na titule i do samog kraja u svim takmičenjima. Iako znamo da postoji još jakih timova. Pokušaćemo, postoje preduslovi da uradimo dobar posao. Popravili smo formu u poslednje vreme i ubeđen sam da možemo da prođemo dalje“.

(FOTO: Reuters)


tagovi

Havijer ZanetiMauro Ikardi

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara