""
""

Interov Princ ce vraća u Argentinu

Vreme čitanja: 1min | pet. 22.11.13. | 10:28

Dijego Milito dogovorio da se na kraju sezone kada mu istekne ugovor sa Nerazurima vrati u matični Rasing

Ljubimac navijača Intera igra poslednju sezonu u dresu Nerazura. Dijego Milito će na kraju sezonu napustiti Inter i preseliti se u matični Rasing, otkriva Gazeta delo Sport.

Izabrane vesti

Sjajnom Argentincu na kraju sezone ističe ugovor sa Interom i izgleda da je rešio da se od fudbala oprosti u Rasingu iz Aveljanede u kojem je i stekao fudbalsko ime i gde ga navijači prosto obožavaju. U Interu je u toku smena generacija, a bez obzira što Milito i dalje važi za sjajnog golgetera, klub je izgleda rešio da je vreme da se rastane sa čovekom koji je bio najzaslužniji za istorijsku triplu krunu 2010. godine. Zbog tih golova, Milito je kod navijača Intera stekao kultni status.

Ipak, u poslednje vreme povrede su ga odvojile od terena i trener Macari je bio primoran da pravi ekipu bez njega. Budući da popularni „Il Prinčipe“ u junu puni 35. godina, jasno je da u Interu prave planove u kojima nema Milita, iz čega će najviše profitirati Rasing. Argentinski mediji navode da je dogovor kluba i Milita već postignut. 

(FOTO: Action images)


tagovi

Dijego MilitoEvropaInterItalijaSerija A

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara