Iskaliti bes na gostima

Vreme čitanja: 1min | ned. 01.07.18. | 08:55

Jedan od fikseva dana krije se u Singapuru

Fiks u Singapuru!

Houm Junajted i Hugang odmeravaju snage danas pre podne, a utisak je da bi kec trebalo da se nađe na vašim tiketima po svaku cenu.

Izabrane vesti

Domaćin se trenutno nalazi na četvrtom mestu sa 18 bodova, Hugang ima 11 manje i zakucan je za dno tabele. Istina, od nekih konkureanata ima i dve utakmice manje i počeo je da diže formu u poslednja dva kola (pobeda i remi protiv petoplasiranog Balestjea i trećeg Bruneja DPMM), ali očigledno je kvalitet na strani Houm Junajteda, tim pre što nije slavio na poslednje dve utakmice i sasvim je realan scenario da iskali bes na nejakom Hugangu.

Pritom, imajte na umu i sledeći podatak. Houm Junajted spada među bolje domaćine u ligi. Nalazi se na trećem mestu po broju osvojenih bodova na svom bunjištu uz skor od četiri pobede i po jednog remija i poraza. Sa druge strane, Hugang je i po parametru osvojenih bodova na gostovanjima zakucan za dno tabele. Osvojili su samo tri boda i dali tek jedan gol. Ostvarili su jednu pobedu i četiri poraza. Primili su devet golova. 

Uz keca biste mogli da uparite i goleadu s obzirom da su mečevi Houm Junajteda najefikasniji u prvenstvu sa preko četiri pogotka u proseku.

SINGAPUR 1

Foto: Shutterstock


tagovi

SIngapurSingapur 1

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara