""
""

Ispovest Miloša Ostojića: Dimitrijević sudio pod pritiskom! Govore mi da nije bio penal, ali šta imam od toga (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | pon. 02.11.15. | 16:10

Štoper Partizana za MOZZART Sport pričao o dešavanjima iz Gornjeg Milanovca

Krivci jesmo - jedini nismo. Posle još jednog kiksa u Superligi, trećeg vezanog na gostovanjima, ukupno devetog od početka sezone, u Partizanu odgovornost dele na pola. Deo prihvataju na svoja, a preostali prebacuju na pleća sudije Dejana Dimitrijevića i njegovih pomoćnka.

Slažu se crno-beli da su u Gornjem Milanovcu izgledali daleko od ozbiljnog tima, uveravaju da su spremni na samokritiku, međutim, ne mogu da pobegnu od utiska da ih je arbitar iz Loznice zakinuo bar za bod. Možda i tri.

Izabrane vesti

Podsećamo, Dimitrijević je u 16. minutu dosudio jedanaesterac iz kojeg je Nemanja Milovanović pogodio za 1:0, a u 30. pokazao crveni karton Milošu Ostojiću, koji je u svlačionicu morao zbog dva starta nad napadačem domaćeg tima, Dejanom Đenićem.

Dan kasnije, štoper Partizana ne može da se pomirio sa činjenicom da je isključen.
Ne bih da komentarišem sudijske odluke, ima ko je za to zadužen, ali mogu da kažem da obe odluke, bitne za ishod utakmice, Dimitrijević nije doneo samostalno. Učinio je to pod pritiskom. Sa tribina“, uverava Ostojić u izjavi za MOZZART Sport.

Detalj koji je značajno uticao na dalji tok utakmice zbio se u 16. minutu u kaznenom prostoru Partizana. U duelu su se našli Ostojić i Đenić. Penal?
Prilazili su mi ljudi odmah posle tog duela, govorili da nije bio start za jedanaesterac, ali šta ja imam od toga, kad ga je arbitar svirao“.

Nešto kasnije se košmarni dan za Ostojića nastavio isključenjem, zbog prekršaja na sredini terena. Opet nad Đenićem.
„Tačno je, napravio sam faul, ali on nikako nije bio za karton. Pazite, vidi se i na snimku, vratio sam se na svoju poziciju, postavio u odbranu, prošlo je između 15 i 20 sekundi od dogaćaja, sudija se nije oglasio. Tek kad je sve prošlo, a igra trebalo da bude nastavljena, pokazao mi je crveni karton. Sve zbog toga što su mu tako sugerisali navijači Metalca“.

U preostalih sat vremena Partizan je tek na trenutke bio opasan. Imao je stativu Alena Stevanovića i nekoliko pokušaja iz prekida da poravna rezultat. Možda je oštećen i za jedanaesterac posle slobodnog udarca Stefana Babovića. Na kraju, izgubio je peti put u 16 kola.
Odgovornost za poraz je moja. Isključen sam i time dodatno otežao posao ekipi koja je već gubila. Očigledno je da sam krivac i od toga ne bežim. Na kraju se piše samo rezultat, a on je 0:1. To su činjenice. Baš kao što je statistika da smo kao ekipa primili veliki broj golova od početka sezone. Glupo je tražiti razloge za ovo ili ono. Jednostavno, mi iz poslednje linije snosimo najveću odgovornost. A što se tiče naše igre generalno, nemam  objašnjenja šta nam se dešava“, dodao je Miloš Ostojić za naš portal.

Pratite MOZZART i na Vajberu!

(FOTO: Star sport, MN Press)


tagovi

SuperligaSrbijaFK PartizanMiloš OstojićDejan Dimitrijević

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara