""
""

Istanbul u transu, Micov i Lazme poveli Galatasaraj ka finalu Evrokupa

Vreme čitanja: 1min | sre. 30.03.16. | 20:53

Revanš utakmica igra se 6. aprila na Kanarskim ostrvima, a pobednik će se u finalu sastati sa boljim iz dvomeča Trento – Strazbur

Turski Galatasaraj napravio je veliki korak ka finalu Evrokupa, pošto je na svom terenu u hali Abdi Ipekči u prvoj polufinalnoj utakmici savladao špansku Gran Kanariju sa 89:75.

Izabrane vesti

Revanš utakmica igra se 6. aprila na Kanarskim ostrvima, a pobednik će se u finalu sastati sa boljim iz dvomeča Trento – Strazbur.

Večeras je Galatasaraj igrao skoro bez greške u napadu, a pitanje pobednika definitivno je rešio u trećoj četvrtini kada je učvrstio dvocifrenu prednost.

Najefikasniji u istanbulskom timu bio je Erik Mekkolum sa 18 poena, a sjajni su bili i bivši košarkaši Partizana, Vladimir Micov i Stefon Lazme.

Micov je ubacio 15 poena, podelio šest asistencija i uhvatio četiri lopte. Lazme je postigao poen manje od Micova, a na to je dodao i šest skokova.

Nekadašnji igrač Crvene zvezde Blejk Šilb postigao je četiri poena, ali je imao čak 10 skokova, a bivši plejmejker Partizana Kurtis Džerels dodao je na to još dva poena za Galatasaraj.

U gostujućoj ekipi iz Španije najbolji strelac bio je Alen Omić sa 15 poena, a četiri manje postigao je Pablo Agilar.

(FOTO: Starsport)


tagovi

Vladimir MicovTurskaStefon LazmeŠpanijaKurtis DžerelsGran KanarijaGalatasarajEvroligaEvrokupBlejk Šilb

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara