""
""

Istanbulski derbi za Medija Benatiju

Vreme čitanja: 1min | sub. 29.04.17. | 16:31

Dva turska velikana jure marokanskog štopera

Za Medija Benatiju leto koje dolazi moglo bi da označi i novu selidbu na fudbalskoj mapi. Juventus je i dalje u pol poziciji da zadrži marokanskog štopera, koji se u Torinu nalazi na pozajmici od starta sezone. Podsetimo, još ima pravo da aktivira klauzulu i fudbalera Bajerna otkupi za 17.000.000 evra. 

Izabrane vesti

U ovom trenutku ta mogućnost deluje gotovo neizvodljivo, ponajviše iz razloga što se Benatija nije snašao u Juventusovom sistemu. Situaciju u kojoj ni Juventus, ni Bajern ne žele Benatiju žele da iskoriste istanbulski velikani, spremni da uđu u otvorenu borbu za potpis. 

Italijom je odjeknula vest da su ljudi iz Bešiktaša i Galatasaraja već kontaktirali Bepea Marotu, kako bi saznali kakav je Juventusov stav po ovom pitanju. Izgleda da su dobili zeleno svetlo. Ali, ni Bešiktaš, ni Galatasaraj neće moći da izdvoje pomenutih 17.000.000 evra, što ni u Juventusu gotovo izvenso ne žele da učine. Zato je sve na upravi Bajerna i dobroj volji da eventualno umanji cenu, kako bi Benatija postao dostupniji turskim klubovima. 

Nije tajna da Bešiktaš još od zimus traži jednog štopera koji bi upotpunio konkurenciju za izlazak u Evropu, a s istim namerama želi da posluje i Galatasaraj, svestan da je renoviranje tima neophodno. 

(FOTO: Action Images)


tagovi

Bajern MinhenBesiktasEvropaGalatasarajItalijaJuventusMedi BenatijaNemackaSerija ASuper ligTurska

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara