""
""

Ivan Tomić: Penal za Napredak je bio diskutabilan! Sad mi ostaje da se zapitam...

Vreme čitanja: 2min | ned. 31.07.16. | 21:12

"Jako loš teren. Utakmicu je prelomio penal za Napredak", jasan je strateg crno-belih

Četvrta utakmica - četvrti neuspeh.

Izabrane vesti

Fudbaleri Partizana našli su se u novom nokdaunu koji će dodatno uzdrmati strasti u Humskoj 1, a na leđa trenera Ivana Tomića staviti dodatni teret, pošto Parni valjak u prve četiri meča nove sezone nije ostavio ni približno dobar utisak kako se očekivalo. 

Posle prvog zvaničnog poraza u 90 minuta Tomić je delovao ogorčeno zbog još jedne ispuštene šanse, a u kamere televizije Arena Sport rekao je da sada ostaje svima da se zapitaju neke stvari...
"Jako loš teren", počeo je Tomić i zatim nastavio:
"Utakmicu je prelomio penal za Napredak, koji je bio diskutabilan. Nismo iskoristili naše šanse. Jako loš početak sezone i niko se nije nadao ovome. Ostaje svima da se zapitamo neke stvari, posebno meni. Jer, znam šta traži Partizan, šta traže navijači i strašno mi je krivo što im nismo odgovorili na način na koji je trebalo".

Na konkretno pitanje da li će podneti ostavku Tomić je imao spremljen odgovor:
"Svakako ću prvo pričati sa upravom. Znam šta znači Partizan, znam šta znače rezultati, ali svaku odluku koju budem doneo prvo ću reći njima". 

Trener pobedničkog sastava Dragan Ivanović bio je ponosan na svoje pulene, a posebnu zahvalnost imao je na račun navijača.
"Evidentno je da je meč sa Zvezdom podigao moral timu. Bojali smo se, iskreno, zbog svih dešavanja u Partizanu. To nas je još više motivisalo, ali nas je nateralo da se bavimo njima i nama. Na vreme smo dali golove, drugi je odlučio utakmicu. Zahvaljujem se svim igračima, stručnom štabu i ljubiteljima fudbala u Kruševcu, danas su pokazali da su naš 12. igrač", zaključio je Ivanović.

(FOTO: MN Press)


tagovi

SuperligaSrbijaFK PartizanNapredak KruševacIvan TomićDragan Ivanović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara