""
""

Iz Fiorentine grme svi osim Montele: Bruka kakav su penal poklonili Milanu (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | pon. 20.05.13. | 11:25

Ljubičasti još ne mogu da se pomire sa surovom realnošću da zbog čudnog preokreta Rosonera neće videti Ligu šampiona

 

Izabrane vesti

Triler završnica u Sijeni u kojoj je Milan došao do preokreta i i pobede koja ih je odvela u kvalifikacije za Ligu šampiona, a Fiorentinu ostavila bez istog uspeha, tema je dana u Italiji. Najviše se priča o penalu za Milan u 82. minutu iz koga je Baloteli izjednačio i najavio preokret. Igrači Fiorentine su teško podneli ovakav scenario i dosuđeni jedanaesterac arbitra Bergoncija.
“Iako smo ostvarili uspeh osvajanjem četvrtog mesta, nadali smo se da možemo i više. Razočaravajuće je kada vam se tako rasprši san. Ima žaljenja. Pogotovo kada vidte da je Milanu poklonjen penal”, poručio je levi bek Viole, Manuel Paskval.

Štoper Gonzalo Rodeigez se oglasio putem Tvitera:
“Ako kažem ono što zaista mislim, verovatno ću dobiti doživotnu suspenziju igranja u Italiji”.

Na isti način se javio mlađani defanzivac Mikele Kamporeze.
“Ovo je bruka kakav su penal svirali Milanu.”

“Šta je sa penalom sviranim za Milan???”, tvitnuo je i napadač Fiorentine, Marselo Larondo.

Sportski direktor Danijele Prade, takođe nije krio razočarenje.
“Odradili smo sve što je do nas. Igrali smo najlepši fudbal u ligi i navijači su uživali. Verovali smo sve do 84. minuta. Čestitke i Sijeni na herojskom otporu. Penal za Milan? Nemoćni smo u takvim situacijama”, rekao je Prade.

Jedini koji se uzdržao od zapaljivih komentara je trener Viole, Vinćenco Montela, možda i najbolji trener Serije u ovoj sezoni.
“Mi smo već posle pola sata igre rešili naš zadatak i osluškivalo smo rezultat iz Sijene. Da li sam ogorčen? Moramo biti mirni i ponosno jer smo se borili do samog kraja i bili u igri. Ponosni smo jer smo naterali jedan milan da se bori do poslednjeg sekunda šampionata i da izvuče maksimum. Čestitke Milanu i kolegi Alegriju”, rekao je Montela.

Upitan da prokomentariše koja je bila razlika između njegovog tima i Milana, on je odgovorio:
“U izvođenju penala. Mi smo ih promašivali u nekim odlučujućim momentima sezone, oni nisu. Ali, nismo razočarani, već ponosni na ono što smo uradili za jednu sezonu.”


tagovi

Danijele PradeEvropaFjorentinaGonzalo RodrigezItalijaManuel PaskvalMarselo LarondoMilanSerija ASijenaVinčenco Montela

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara