"Dobar je mali, zovi ove iz Jagodine kaži da imamo igrača za njih"
"Dobar je mali, zovi ove iz Jagodine kaži da imamo igrača za njih"

Izazov evropskog fudbala: Prvo da se kalim po Keniji, rano je za Jagodinu

Vreme čitanja: 1min | sre. 19.11.14. | 10:40

Istina, Ćurani moraju prvo da pobede jaku konkurenciju u vidu Tuskera i AFC Leoparda, ali bi na kraju mogli da dobiju zanimljivo pojačanje

Dobar je mali, zovi ove iz Jagodine kaži da imamo igrača za njihGolman Matare junajteda Robert Mboja je prema izveštajima lokalnih medija tu samo da bi popunio proceduralne zahteve: Borbu za igrača godine u Keniji vodiće Džefri Kizito iz Gor Maije i Entoni Ndolo, Uganđanin koji trenutno nosi kapitensku traku Sofapake i koji je potencijalno pojačanje – Jagodine?

Istina, Ćurani imaju jaku konkurenciju u vidu Tuskera i AFC Leoparda, pa je još rano za otvaranje šampanjca. Ndolo je uostalom svestan da se fudbal u Evropi sasvim razlikuje od onog u Africi.
"Nekoliko klubova me je kontaktiralo zbog saradnje, ali imam još šest meseci na ugovoru. Bilo je pregovora sa Tuskerom i AFC Leopardom, ali ne i dogovora. Zvali su me i da dođem na probu u srpsku Jagodinu, ali trenutno bih radije da ostavim trag u Keniji, pa da tek onda odem u inostranstvo", mudro zbori Ndolo, kojem je prošla sezona bila prva u Keniji.

Izabrane vesti

Postigao je devet golova što ga čini drugim najboljim strelcem tima, a zavredio je i poziv u najbolji tim Kenije, ne rodne Ugande.
"Da budem iskren iznenadio sam se kada sam video da sam nominovan za ove dve nagrade (druga je najbolji vezista godine, prim.aut) s obzirom na to da mi je ovo tek prva sezona u Keniji. Šta da kažem – Božje delo. Nadam se i samo početak velikih stvari koje me tek čekaju".

Možda i pod Đurđevim brdom?

(FOTO: Action Images)


tagovi

Antoni NdoloEvropaJagodinaKenijaSrbijaSuperliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara