"Tamaš"
"Tamaš"

Izdajnik „broj jedan“ u Bukureštu: Rekao je da bi igrao samo za Dinamo, ali je prešao u Steauu

Vreme čitanja: 1min | pet. 16.01.15. | 12:44

"Došao sam u Steauu kao profesionalni igrač. Na Zapadu nije problem da igrač pređe iz jednog tima u rivalski. Mislim da bismo trebali da sledimo njihov primer", rekao je Gabrijel Tamaš

Tamaš

Bukureštanska Steaua angažovala je defanzivaca Gabrijela Tamaša kao slobodnog igrača, s ciljem da ojača odbranu, pošto je Poljak Lukaš Šukala ranije ovog meseca otišao u Al Itihad.

Izabrane vesti

Tamaš, koji je inače navijač Dinama, večitog riovala Steaue, ranije je govorio da bi u Rumuniji jedino igrao za Dinamo.

Tridesetjednogodišnji Tamaš, koji je za rumunsku reprezentaciju nastupao na 63 utakmice, a igrao je ranije za Vest Bromvic Albion, Galatasaraj i moskovski Spartak, do sada je u tri navrata branio boje Dinama - u periodu od 2002. do 2009.
"Došao sam u Steauu kao profesionalni igrač. Na Zapadu nije problem da igrač pređe iz jednog tima u rivalski. Mislim da bismo trebali da sledimo njihov primer", rekao je Tamaš koji je potpisao dvogodišnji ugovor sa Steauom, pošto je prosle nedelje napustio Votford.

Steaua je na čelu tabele, sa 43 boda iz 17 utakmica, devet više od Kluža.

Rumunski klub je u saopštenju naveo da je postigao dogovor sa ministarstvom odbrane da nastavi da koristi ime.

Steaua, koja je osnovana 1947. godine kao vojni klub, izgubila je u decembru odlukom višeg suda pravo na ime i boje kluba, što je tražilo ministarstvo vojske.

(FOTO: Action images)


tagovi

SteauaRumunijaLiga 1Gabrijel TamašEvropa

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara