""
""

IZJAVA DANA – Materaci: Forza Zidan!

Vreme čitanja: 2min | pet. 27.05.16. | 20:10

Materaci je objasnio da ne može da podrži Simeonea jer zbog njega ima neke loše uspomene iz igračke karijere

Trener fudbalera Reala iz Madrida Zinedin Zidan sprema se za veliki izazov, finale Lige šampiona protiv Atletika, a Francuzu je stigla podrška koju sigurno nije mogao da očekuje ni u najluđim snovima. Marko Materaci, čovek zbog koga je igračku karijeru završio crvenim kartonom u finalu Mundijala izjavio je da se nada trijumfu Zidana i Reala.

Izabrane vesti

Bivši italijanski reprezentativac istakao je da je uprava Reala napravila pravi potez odlukom da smeni Rafaela Beniteza krajem prošle godine.
“Još u decembru sam rekao da će Real igrati finale LŠ ako smeni Beniteza. Realu je bio potreban pravi trener ili makar neko ko neće nastaviti da šteti ekipi“, naveo je on za Sport Medijaset.

I ne samo to, Materaci je objasnio da ne može da podrži Simeonea jer zbog njega ima neke loše uspomene iz igračke karijere.
“Podržavam one zbog kojih imam lepe, a ne ružne uspomene. Zato sam uz Zidana, a Čolo Simeone mi je uzeo Skudeto 5. maja 2002. godine“, podsetio je Materaci na utakmicu poslednjeg kola Serije A u kojoj je kao fudbaler Intera izgubio od Lacija u čijem sastavu je bio Simeone, a šampionski pehar na kraju je prigrlio Juventus.

Uprkos tome, Materaci je imao reči hvale za ono što argentinski stručnjak radi u Atletiku.
“Oni su dobro organizovana ekipa, došli do finala LŠ dva puta u poslednje tri godine. Očigledno da je njihov stil delotvoran. Simeone je dobar trener, ali nadam se da neće pobediti sutra. Očekujem neizvesno finale, Real je jači otkako je stigao Zidan i konačno igra fudbal koji volim“, zaključio je Materaci.

(FOTO: Action Images)


tagovi

Zinedin ZidanŠpanijaReal MadridMarko MateraciLiga šampionaItalijaFrancuskaEvropaAtletiko Madrid

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara