""
""

Jaja na jednu, Kolo na drugu na stranu sa Ostrva

Vreme čitanja: 1min | pon. 27.04.15. | 16:51

Braća Ture po svemu sudeći napuštaju engleske klubove na kraju sezone

Braća Jaja i Kolo Ture polako pakuju kofere sa Ostrva. Fudbaleri iz Obale Slonovače su spremni da napuste Englesku, ali neće opet zaigrati zajedno kao što je to bio slučlaj u Mančester Sitiju.

Izabrane vesti

Iskusniji Kolo je dobio ponudu američkog MLS liga Njujork Red Bulsa i verovatno će je prihvatiti pošto mu na kraju sezone ističe ugovor sa Liverpulom u kojem nije ostavio ozbiljniji trag. Amerikanci starijem od braće Ture nude bogat trogodišnji ugovor.

Što se Jaje tiče, on je želja Roberta Manćinija u Interu i prva meta Nerazura u narednom prelaznom roku. Iako ima basnoslovan ugovor do leta 2017. godine, navodno je već postigao usmeni dogovor sa Manćinijem da saradnju iz Mančestera nastave u Milanu. Ostaje još da Nerazuri pronađu model kako da ubede Građana da im ovi prodaju jednog od najboljih igrača. Ali s obzirom na Tureove godine i činjenicu da njegova plata ostavlja veliki prostor u budžetu, Građani verovatno neće mnogo zatezati u pregovorima.

(FOTO: Action images)


tagovi

Serija APremijer ligaprelazni rok 2015Njujork Red Bulsmeđunarodni fudbalMančester SitiKolo TureJaja TureItalijaInterEvropaEngleska

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara