"Garido"
"Garido"

Janković: Garido će nam doneti sigurnost, Kadu se vraća (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | sub. 09.02.13. | 18:59

"Ipak, ne treba preceniti protivnika", kaže trener Crvene zvezde posle pobede nad Lokomotivom

GaridoDobri rezultati se nižu jedni za drugim, ali trener Crvene zvezde Aleksandar Janković ističe da se ne treba zaletati sa hvalopsevima, posebno zato što današnji rival na terenu hotela Kalista, Lokomotiva iz Tbilisija, ne može da bude reper za kranje domete beogradskog tima.

Zvezda je Lokomotivu savladala sa laganih 2:0, ali obzirom na (ne)kvalitet gruzijskog drugoligaša sve osim pobede bilo bi povod za brigu.
"Bilo je zanimljivih momenata, bilo je i padova u igri, ali to je normalno za jedan mlad tim u ovoj fazi priprema. Sve u svemu, zadovoljan sam, jer je bilo više pozitivnih nego negativnih stvari... Pokazali smo i jednu defanzivnu disciplinu, pošto smo odlučili da poslednjih 20 minuta igramo sa 10 igrača i za to vreme su protivnici stvorili samo jednu šansu. Sudijski kritijerum je stvarno bio malo čudan. Tri direktna crvena kartona za manje-više svakidašnje prekršaje, ali i tako nečemu se treba prilagoditi. Opet, ne bi trebalo da precenjujemo današnjeg rivala", prvi je komentar Zvezdinog šefa struke.

Izabrane vesti


A prvi utisci o Luisu Garidu, reprezentativcu Hondurasa koji je zbog ranog isključenja Ognjena Ožegovića odigrao više od predviđenih 45 minuta?
"Videlo se da je u ritmu, bez problema je izneo utakmicu. Može da trči, može da nam donese malo sigurnosti i agresivnosti na sredini terena, a to i jeste njegov osnovni kvalitet".

Raduje i inspirativna partija Kadua, koji je zaigrao kao u najboljim danima, iako je zbog teške povrede kolena propustio kompletan prvi deo sezone.
"Kadu se vraća polako. Posle operacije i duge pauze normalno je da njemu ove pripreme teže padaju, da je na nogama teži nego ostali. Njemu će svežina doći malo kasnije, ali on je i danas, a već sam o tome i ranije govorio, pokazao veliku dozu profesionalizma. Drago mi je što je postigao gol, jer će mu to biti dodatan stimulans za dalji rad", zaključio je Janković.

Piše: Dejan Stanković, specijalni izveštač MOZZART Sporta iz Antalije


tagovi

Aleksandar JankovicAntalija 2013FK Crvena zvezdaEvropaTurska

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara