"Trening Crvene zvezde"
"Trening Crvene zvezde"

ANTALIJA: Janković odredio tim za Slovan

Vreme čitanja: 1min | pon. 11.02.13. | 11:24

Možda i najjaču proveru do sada Zvezda će igrati u satavu: Bajković, Pantić, Spajić, Petković, Mladenović, Milivojević, Milijaš, Lazović, Milunović, Savićević, Mudrinski

Trening Crvene zvezde

Pripreme u Beleku se zahuktavaju, pa će Crvena zvezda danas od 16 sati po lokalnom, a 15 po srednjo-evropskom vremenu (direktan tekstualni prenos možete pratiti na našem portalu) odigrati verovatno i najtežu utakmicu do sada. Protivnik lider slovačke Superlige Slovan iz Bratislave, pa će trener Aleksandar Janković na teren izvesti vrlo jak tim.

Izabrane vesti

Na golu Boban Bajković, na bekovima Aleksandar Pantić i Filip Mladenović, štoperski tandem činiće Nikola Petković i Uroš Spajić, nešto ispred Luka Milivojević i Nenad Milijaš, po krilima Darko Lazović i Luka Milunović, u samom špicu Ognjen Mudrinski, a nešto povučeniji Vukan Savićević.

Naravno, sve pod uslovom da ne bude promena u poslednji čas.

Druga grupa fudbalera, njih 14, danas je imala duži trening na kome je najviše pažnje posvećeno uvežbavanju pas igre, a potom i napadima – šest na šest.

Odbrana je imala više uspeha, pa je, kada je na signal pomoćnog trenera Bratislava Živkovića posle osam minuta bez primljenog gola jedan pogodak poništen zbog ranijeg ofsajda Filipa Kasalice, bilo i te kako razočaranja na licima ofanzivnih igrača.
Daj, bre, Žile, daću ti sve iz džepa, evo imam 200-ku, samo nemoj da sviraš“, našalio se Kasalica.

Piše: Dejan Stanković, specijalni izveštač MOZZART Sporta iz Antalije


tagovi

Antalija 2013FK Crvena zvezdaSlovan BratislavaSrbijaSuperliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara